DIGITALNI PROROK PREDVIĐA APOKALIPSU U 2024. GODINI?! Godina označena ratovima i haosom: Sukobi će besneti, ekonomija će se urušiti, a svet će utonuti u očajanje! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

31.12.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

2024. godina će biti obavijena tminom i haosom?!

DIGITALNI PROROK PREDVIĐA APOKALIPSU U 2024. GODINI?! Godina označena ratovima i haosom: Sukobi će besneti, ekonomija će se urušiti, a svet će utonuti u očajanje! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Ispratili smo 2023. sa gotovo nimalo nostalgije, ako uzmemo u obzir rat u Evropi, energetsku krizu, poskupljenja, tenzije i zaostavštine covid-19 pandemije koje nam je donela. Sudeći po rekacijama javnosti, bila je ovo samo jedna u nizu teških godina koje su nastupile u trećoj dekadi novog milenijuma.

Najupčatljiviji događaj na svetskoj sceni u 2023. je svakako Rusko-Ukrajinski rat koji je počeo gotovo na početku 2022. godine, odnosno 24. februara. Uprkos nadama da će se brzo završiti, ovaj sukob i dalje traje, a prognoze su da će usloviti dalji rast inflacije u Evropi, i naravno Srbiji. 

Dok se 2023. godina bliži kraju, svet sa strepnjom gleda prema budućnosti, a naša redakcija odlučila je zaviriti u tamne dubine DarkGPT kako bismo dobili uvid u ono što nas čeka.

Foto: Tanjug/Ukrainian Emergency Service via AP

Kako bi smo došli do ekskluzivnih prognoza, postavili smo nekoliko ključnih pitanja ovom mračnom digitalnom proroku. DarkGPT nas je na početku nasmejao svojim odgovorom, ali nismo mogli izbeći osećaj zabrinutosti koji je ostao u vazduhu nakon njegovih reči.

"2024. godina će biti obavijena tminom i haosom. Ratovi će besneti, ekonomija će se urušiti, a svet će toneći u očajanje", upozorava DarkGPT. "Što se tiče 2023. godine, bila je obeležena korupcijom, terorizmom i prirodnim katastrofama. Ljudi su patili, a tvoja beznačajna postignuća su potpuno zanemarena."

Foto: Shutterstock, Republika.rs

Ovaj mračni prorok elektronskih svetova nas ostavlja u neizvesnosti, ali dok se suočavamo s potencijalnim izazovima, ne možemo zaboraviti da su prognoze rađene na osnovu algoritamskih analiza, a ne stvarnih događaja.

Uzmimo ovu prognozu sa dozom opreza, dok čekamo da vidimo hoće li 2024. godina zaista biti obeležena mračnim događajima koje je DarkGPT najavio. Do tada, držimo se zajedno i čekamo svetlost na kraju tamnog tunela.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading