NOVA DIREKTORKA OŠ "VLADISLAV RIBNIKAR" PODNELA OSTAVKU: Oglasila se ministarka prosvete - evo zašto se Mitrovićeva povukla!

Autor:

Vesti

26.12.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre Olge Mitrović se sa ove pozicije povukla Anđela Petrović.

NOVA DIREKTORKA OŠ "VLADISLAV RIBNIKAR" PODNELA OSTAVKU: Oglasila se ministarka prosvete - evo zašto se Mitrovićeva povukla!

Foto: S.T./D.KADIĆ

Olga Mitrović, v.d. direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar", podnela je ostavku.

Kako kaže ministarka prosvete u tehničkom mandatu Slavica Đukić Dejanović, ona se povukla iz zdravstvenih razloga.

Pre nje se sa ove pozicije povukla Anđela Petrović, učiteljica sa dvodecenijskim stažom u obrazovanju.

Da podsetimo, profesorka Olga Mitrović koja je vodila četvrti razred OŠ "Vladislav Ribnikar", počela je 5. oktobra 2023. sa radom na poziciji v. d. direktorke ove osmoletke, u kojoj se 3. maja dogodio nezapamćeni masakr, saznaje Kurir.

Prema tadašnjim saznanjima rešenje o njenoj poziciji je 5. oktobra potpisala ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

- Potpisala sam rešenje o njenoj poziciji v.d direktora u školi Vladislav Ribnikar. Radi se o učiteljici Olgi Mitrović, ona je u ovom kolektivu već dugi niz godina učiteljica i iznedrena je od nastavnika škole - rekla je tada Đukić Dejanović.

Ona je navela da Osnovna škola Vladislav Ribnikar funkcioniše, da je pohađa više od 1.000 učenika, te je novoj direktorki tada poželela puno uspeha na toj poziciji i da se brzo navikne na nove obaveze.

Podsetimo, deset dana pre toga Anđela Petrović v.d. direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" podnela je ostavku na tu funkciju. Petrovićevu, koja je inače radila u drugoj školi, je za v.d. direktora "Ribnikara" imenovalo ministarstvo početkom jula meseca.

Na čelo "Ribnikara" postavljena je tadašnja nastavnica ove škole, što je i bila želja roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading