BRNABIĆ ČESTITALA BOŽIĆ VERNICIMA KOJI GA SLAVE PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Uvek održavajte veru u zajedništvo

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brnabić je posebno naglasila važnost očuvanja vere u zajedništvo.

BRNABIĆ ČESTITALA BOŽIĆ VERNICIMA KOJI GA SLAVE PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Uvek održavajte veru u zajedništvo

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ana Brnabić

Danas je predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, uputila čestitke povodom Božića beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu i vernicima koji praznuju po gregorijanskom kalendaru. U svojoj poruci, istakla je želju da praznik donese zdravlje, sreću i blagostanje, te da održava veru u zajedništvo. 

Ovo je još jedan primer njenog angažovanja na promociji međureligijskog dijaloga i tolerancije.

Brnabić je posebno naglasila važnost očuvanja vere u zajedništvo, te je vernicima poželela mirne i složne praznične dane. Ova poruka odražava njen kontinuirani angažman na promociji vrednosti harmonije i solidarnosti među građanima Srbije.

Pored toga, Brnabić je uputila i lični apel vernicima da čuvaju ono što imaju i teže ka tome da budu još bolji ljudi. Ovaj segment čestitke ističe njen fokus na lični razvoj i unapređenje društva kroz individualne napore ka pozitivnim promenama.

Ana Brnabić je svojom čestitkom još jednom pokazala posvećenost promociji međureligijskog dijaloga, podršku zajedništvu i harmoniji, kao i lični angažman na podsticanju građana Srbije da teže ka ličnom i društvenom napretku. Ovakve inicijative imaju značajan uticaj na izgradnju inkluzivnog i tolerantnog društva.

Podsetimo, pored premijerke, i ostali ministri u Vladi Srbije čestitali su vernicima koji praznuju po gregorijanskom kalendaru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading