Novo mesto u gradu za ljubitelje niške gastronomske tradicije

Autor:

Vesti

22.12.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jelovniku dominiraju specijaliteti pripremljeni prema tradicionalnoj recepturi.

Novo mesto u gradu za ljubitelje niške gastronomske tradicije

Foto: W Hospitality Group

Novootvoreni restoran „Merak“ svim ljubiteljima domaće kuhinje pruža priliku da isprobaju raznovrsna jela sa juga Srbije, iz Niša i njegove okoline, spremljena s pažnjom i ljubavlju. U ovom restoranu ukusi se sastaju s pričama, a gosti postaju deo bogate niške gastronomske tradicije.

U jelovniku dominiraju specijaliteti pripremljeni prema tradicionalnoj recepturi, sa posebnim naglaskom na roštilj, koji predstavlja zaštitni znak niške kuhinje. Miris dima sa roštilja mami goste, a punoća ukusa mesa ostavlja nezaboravan utisak. U pripremi jela, kuvari iz restorana „Merak“ koriste sveže, domaće namirnice, pa se tako svaki zalogaj pretvara u svojevrsno putovanje kroz bogatstvo južnjačkih aroma.

Foto: W Hospitality Group

Gosti postaju deo bogate niške gastronomske tradicije

„Pored roštilja, na meniju se nalaze i tradicionalni specijaliteti poput ćevapa, pljeskavica, punjenih paprika i sarmi, a svako od ovih jela nosi poseban pečat naših kuvara, koji oživljavaju ukuse iz starih, porodičnih recepata. Trudimo se da gastronomske običaje niškog kraja potpuno autentično prenesemo našim posetiocima u Beogradu“, navode iz restorana „Merak“.

Ovaj restoran privlači posetioce ne samo zbog svoje izvrsne gastro ponude, već i zbog enterijera koji odiše toplinom, pružajući gostima utisak porodične i prijateljske atmosfere. Spoj tradicije i modernosti čini „Merak“ nezaobilaznom stanicom za sve one koji žele da se uvere u južnjačku srdačnost, vedrinu i neverovatan duh. Uvek ljubazno i nasmejano osoblje brine o svakom detalju, pa se gosti u restoranu osećaju kao kod kuće.

Foto: W Hospitality Group

Ovaj restoran privlači posetioce ne samo zbog svoje izvrsne gastro ponude

Restoran „Merak“ nalazi se na Senjaku, u ulici Andre Nikolića 2, a posluje u okviru W Hospitality Group.

 


 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading