DO KADA VIŠE?! Zabeležen još jedan snimak nasilničke vožnje UNAZAD! Pogledajte video koji LEDI KRV U ŽILAMA: Na društvenim mrežama bukti rat!

Autor:

Vesti

21.12.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je razbesneo mnoge u komentarima.

DO KADA VIŠE?! Zabeležen još jedan snimak nasilničke vožnje UNAZAD! Pogledajte video koji LEDI KRV U ŽILAMA: Na društvenim mrežama bukti rat!

Foto: RINA

Zabeležena je još jedna, ko zna koja po redu, vožnja u kontrasmeru na auto-putu Beograd-Niš.

Naime, snimljeno je kako se automobil kreće u suprotnom smeru i to levom stranom puta, tačnije u zaustavnoj traci punim gasom.

Nije poznato zbog čega čini ovaj prekršaj, a kako pišu u komentarima za ovo nema opravdanja.

 

https://www.instagram.com/reel/C1Hg9nKti2W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

- Ko ih plaća da voze tako? Ovo se dešava bar jedanput nedeljno.

- Čist bezobrazluk, trajno oduzimanje dozvole i kola.

- Promašio je izlaz verovatno, ali kakva god da je greška treba da nastavi pa da se isključi na sledećem izlazu i da se vrati. Ne može više od 50 kilometara da pređe da je bilo koji izlaz promašio - glase neki od komentara ispod snimka koji je objavila stranica 192_rs.

Podsetimo, mesecima unazad, sve češće izlaze snimci slični ovom. 

Takođe, tokom jedne od "vožnji u smrt" nastradao je jedan vozač. Naime, u septembru mesecu, u popodnevnim satima, došlo je do udesa kada je vozač izgubio život, dok su ostali učesnici prošli sa lakšim povredama. 

Tom prilikom oglasio se i MUP, koji je apelovao na vozače da brinu o učesnicima u saobraćaju, te da na ovakav, nesmotren način ne ugrožavaju ni sebe ni druge. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading