NESTALA ŽENA U RAKOVICI: Ako je vidite, obavezno javite porodici na ovaj broj!

Autor:

Vesti

16.12.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko je neko vidi, pozovite na 0611611170 ili 0629729554.

NESTALA ŽENA U RAKOVICI: Ako je vidite, obavezno javite porodici na ovaj broj!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Na društvenoj mreži Instagram, na stranici "moj_beo_grad_", osvanula je objava da je nestala žena Trajanka. Naime, kako je napisala njena snaja, gospođa je iz kuće izašla pre više od 24 časa.

- Juče u podne je moja svekrva izašla iz kuće u Rakovici, kod sebe nema mobilni telefon. U 19 časova su je dovezli u Urgentni centar, puštena je u ponoć, mi smo to saznali tek jutros, a nje i dalje nema - navela je žena na društvenoj mreži Instagram.

Kako je takođe dodala, nestanak je prijavljen policiji.

- Ukoliko je neko vidi, molim vas da pozovete na 0611611170 ili 0629729554. Ona se zove Trajanka, a ovo su brojevi telefona njenih sinova.

Podsetimo, još jedan nestanak prijavljen je u nedelju, kada je nestala devojka Milica Tišma u Novom Sadu u "Promenadi". 

Kako je tada njen otac ispričao, otišli su do bioskopa u "Promenadi" i on je kupio karte za nju i njenog mlađeg brata, a dogovorili su se da mu se jave kada se završi film pa da se nađu ispred zato što on ne ide u bioskop.

- Kada se završio film pozvao me je sin i pitao da li je Milica sa mnom zato što je nije video od 20 časova, praktično od kada je počela projekcija jer mu je rekla da ide do toaleta i nije se više vratila - ispričao je tada Vlastimir.

Na svu sreću, ova potraga se pre nekoliko sati završila, devojka je pronađena u Beogradu i vraćena kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading