OTAC SUMNJA DA JE OTETA ZA BELO ROBLJE! Od Milice iz Novog Sada od nedelje ni traga ni glasa! "OŽENJENI ALBANAC JE ZVAO DA DOĐE U HRVATSKU KOD NJEGA"!

Autor:

Vesti

13.12.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao sam da prijavim nestanak svoje ćerke, mlade devojke, a čovek me oterao s vrata i rekao da nema vremena da sluša "gluposti", danas sam podneo tužbu. U Novom Sadu su me saslušali i odmah krenuli u potragu, kaže otac nestale Milice.

OTAC SUMNJA DA JE OTETA ZA BELO ROBLJE! Od Milice iz Novog Sada od nedelje ni traga ni glasa! "OŽENJENI ALBANAC JE ZVAO DA DOĐE U HRVATSKU KOD NJEGA"!

Foto: facebook.com/Maja Rudez

Nestala Milica Tišma

Dvadesetjednogodišnja Milica Tišma nestala je u nedelju, 10. decembra u tržnom centru Promenada u Novom Sadu.

Ona je, kako kaže njen otac, pre nego što joj se izgubio trag, bila sa bratom u bioskopu, otakle je za vreme projekcije izašla, pod izgovorom da mora u toalet.

Otac devojke, koja je inače lice sa posebnim potrebama, kaže da sumnja da je ona kidnapovana i poslata u belo roblje.

- Znam da je jedan Albanac zvao pre par meseci da dođe u Hrvatsku, on ima ženu i petoro dece. Plašim se da nije kidnapovana za belo roblje, da se nije našla sa nekim od tih ljudi sa interneta u Promenadi - objašnjava otac za Espreso..

- U nedelju je bila u bioskopu sa bratom oko 19 sati, u tržnom centru Promenada i oko 20 sati je otišla do toaleta i više se nije vratila. Ja sam bio ispred Promenade, ali je nigde nisam video i to je baš čudno -  kaže otac.


Otac nestale Milice prijavio je njen nestanak sutradan, ali je doživeo neprijatnost u policijskoj stanici u Beočinu gde policija nije htela ni da ga sasluša, pa je, kako kaže, mora do Novog Sada kako bi prijavio ćerkin nestanak. 

- Došao sam da prijavim nestanak svoje ćerke, mlade devojke, a čovek me oterao s vrata i rekao da nema vremena da sluša "gluposti", danas sam podneo tužbu. U Novom Sadu su me saslušali i odmah krenuli u potragu - jada se otac nestale Milice.

Milica nema kod sebe nikakve dokumente, a njen telefon je nedostupan od trenutka nestanka. Otac moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na  065 3275359.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

14.12.2023 12:09

Dajte ime i prezime policajca iz Beočina koji nije hteo da sasluša čoveka kome je ćerka nestala.

Popara

14.12.2023 16:15

Narode!!! Šiptari su zlo...