FILIPA NEMA VEĆ 11 DANA! Porodica i prijatelji ne gube nadu i mole za pomoć: Hvatamo se za slamku spasa!

Autor:

Vesti

01.12.2023

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica apeluje na sve koje imaju bilo kakvu informaciju o Filipu da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili da ih kontaktiraju telefonom, pozivom na broj 0601737757.

FILIPA NEMA VEĆ 11 DANA! Porodica i prijatelji ne gube nadu i mole za pomoć: Hvatamo se za slamku spasa!

Foto: Nestali Srbija

Filip Urumović (21) nestao je 20. novembra u Klenku, a njegova porodica i prijatelji ni posle 11 dana ne gube nadu da je živ i ne odustaju od potrage. Kako je poslednji put viđen u okolini Železničkog mosta, potraga se vrši trenutno na tom terenu, ali se pregledaju i snimci sa sigurnosnih kamera.

- Nastavljamo potragu i nećemo odustati. Proširili smo teritoriju koju pretražujemo ali se ponovo vraćamo na mesta gde je viđen i gde mu je nađen automobil da proverimo da slučajno nešto nismo propustili ili prevideli. Već smo pregledali i neke snimke sa nadzornih kamera koje snimaju most i ne vidi se da je Filip skočio. Sada pokušavamo da pronađemo i snimke sa šireg područja pa molimo ljude koji imaju video nadzor i firme da nam daju pristup kamerama u nadi da ćemo naći neki trag. Možda je neka kamera nešto zabeležila - priča Filipov prijatelj za Blic i dodaje:.

- Priznajem, hvatamo se za slamku, ali ne gubimo nadu i sve što smo našli i sve što smo saznali preneli smo nadležnima koji rade svoj posao. Razumite nas, ne bismo da pričamo o tome da ne bi neko to zloupotrebio na neki način pa nas sve naveo na pogrešan trag. Mi se nećemo mešati u posao nadležnih, ali isto tako od potrage nećemo odustati.

On priznaje da je i da je potraga u početku  bila intenzivnija jer su se i građani odazivali na apele da pomognu u potrazi za Filipom, a sada za njim tragaju samo drugari i rođaci.

- Bez obzira na sve, nadamo se da će se sve na kraju dobro završiti iako trenutno nemamo ništa čime bi mogli potkrepiti naše nade - zaključuje on.

Podsetimo, Filip je poslednji put viđen kod mosta na Savi, sa Klenačke strane u ranim jutarnjim satima. Na tom mestu mu je pronađen automobil. Navodno je rekao baki da ide da kupi cigarete, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Neki od drugara pričaju da su ga ljudi videli kako šeta preko mosta gore-dole, što je uticalo da se porodica i prijatelji upute u potragu pokraj reke Save.

Porodica apeluje na sve koje imaju bilo kakvu informaciju o Filipu da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili da ih kontaktiraju telefonom, pozivom na broj 0601737757.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading