PAS, KOJI JE SINOĆ ODUŠEVIO SRBIJU GLEDAJUĆI U ARENI PARTIZAN, JE IZGUBLJEN! Vlasnica ga očajnički traži već danima, moli za pomoć! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.12.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno je da je pas, koji očito voli društvo i dobru zabavu, za 24 sata prešao toliki put, pronašao ulaz u Arenu i šćućurio se među gledaocima, objavljeno je na Fejsbuku.

PAS, KOJI JE SINOĆ ODUŠEVIO SRBIJU GLEDAJUĆI U ARENI PARTIZAN, JE IZGUBLJEN! Vlasnica ga očajnički traži već danima, moli za pomoć! (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/Debeli Kum OFIŠL

Košarkaši Partizana imali su protiv Panatinaikosa ogromnu podršku s tribina Beogradske arene, ali i jednog neobičnog "navijača".

 

 

 

Bio je to pas, koji je sve oduševio, ali niko nije znao da je on nestao pre nekoliko dana i da ga vlasnica očajnički traži. 

Danas je na Fejsbuku upućen i apel da se pronađe ovaj mali košarkaški zaljubljenik zvani Čičak!

- Vest da je na Altini nestao pas završila bi, možda, na plakatima u kraju, da nisu stigle fotografije iz Beogradske arene na kojima se vidi kako kuca po imenu Čičak gleda utakmicu Partizan - Panatinaikos. Ali, niko nije znao da je pas izgubljen i da ga vlasnica očajno traži - piše na Fejsbuku i dodaje se:

- Neverovatno je da je pas, koji očito voli društvo i dobru zabavu, za 24 sata prešao toliki put, pronašao ulaz u Arenu i šćućurio se među gledaocima.

Oglasila se i njegova vlasnica:

- Čičak je nekako ušao i sedeo na jugu, kod ulaza 208. Nismo ga još locirali, tražimo ga. Ja sam sinoć posle pola devet ušla na utakmicu da ga pronađem, međutim, nisam uspela. Verovatno je izašao s navijačima i pošao u nekom smeru - kaze vlasnica.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading