ZA DESET DANA UŽICE DOBIJA NOVU MAGNETNU REZONANCU, ZA TRI MESECA JOŠ JEDNU! Vučić najavio i izgradnju Kliničkog centra u ovom gradu!

Autor:

Vesti

29.11.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je istakao da je čekanje na magnetnu rezonancu u Užicu trenutno čak tri godine, a za operaciju katarakte godinu dana.

ZA DESET DANA UŽICE DOBIJA NOVU MAGNETNU REZONANCU, ZA TRI MESECA JOŠ JEDNU! Vučić najavio i izgradnju Kliničkog centra u ovom gradu!

Foto: Printscreen/Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će za deset dana stići nova magnetna rezonanca u Užice, a još jednu će ova ustanova dobiti za tri meseca.

On je istakao da je čekanje za magnetnu rezonancu u Užicu trenutno čak tri godine, a za operaciju katarakte godinu dana.

Vučić je na mitingu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u ovom gradu naglasio značaj očuvanja zdravlja građana, posebno dece i starijih, ističući da je važno omogućiti im pristup neophodnoj medicinskoj nezi u njihovom mestu boravka.



Predsednik je takođe najavio izgradnju kliničkog centra u Užicu, ističući da će za taj projekat biti izdvojeno 100 miliona evra. 

- Neće izaći bez 100 miliona evra. Projekat još nije završen, ali se nadam da će za nekoliko meseci, konačno, da bude završen. Odmah ćemo da krenemo u rekonstrukciju i izgradnju, da Užice dobije ono što zaslužuje i da bude pravi regionalni i zdravstveni centar - rekao je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
zvezdana statimirovic

29.11.2023 19:47

Sjajno! Brza reakcija na problem liste čekanja za magnetnu rezonancu pokazuje pažnju prema zdravlju građana. Ovo je korak u pravom smeru ka unapređenju zdravstvenog sistema.

zika

29.11.2023 19:50

bravo, samo tako da se nastavi.. ima jos puno prostora za poboljsanje zaseg zdravstva ili mora se priznati i mnogo je uradjeno... trebamo nastaviti ovom pute,, jer dobre stvari ne treba menjati...

Sladja

29.11.2023 19:51

Veliki napredak i olaksanje za dom zdravlja u Uzicu. Bravo.

Ena

29.11.2023 19:55

Ulaganje u zdravstvo i briga o zdravlju građana je jedan od prioriteta aktuelne vlasti.