ŠTADA EXPO U ŠAPCU!

Autor:

Vesti

28.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Hemofarma je ocenio da je Šabac veoma značajna proizvodna lokacija u Hemofarm Grupi po obimu proizvodnje i broju zaposlenih i dodao da su trenutno otvorene brojne pozicije za rad u Šapcu.

ŠTADA EXPO U ŠAPCU!

Foto: Stada

Kompanija Hemofarm predstavila je svoju jedinstvenu ŠTADA EXPO multimedijalnu platformu posvećenu održivom razvoju građanima Šapca. Svi posetioci ove jedinstvene izložbe, koja se nalazi ispred Hemofarmove fabrike u Šapcu, u prilici su da kroz interaktivne prikaze vide na koji način ova kompanija brine o održivoj budućnosti i kako svako od nas može lično da doprinese.

Generalni direktor kompanije Hemofarm Ronald Zeliger istakao je da mu je izuzetno zadovoljstvo što su građani Šapca u prilici da pogledaju ovu jedinstvenu izložbu.

- ŠTADA EXPO je kreiran da ljudima pruži osećaj, potpuno iskustvo, šta znači održivi razvoj, šta znači kada je farmaceutskoj kompaniji stalo do bolje budućnosti za sve nas. Želja nam je da ŠTADA EXPO poseti što više ljudi, kako bi saznali šta Hemofarm i ŠTADA rade i na koji način, kao atraktivan poslodavac na tržištu Srbije, doprinosimo borbi za bolje sutra - naglasio je Zeliger.

Generalni direktor Hemofarma je ocenio da je Šabac veoma značajna proizvodna lokacija u Hemofarm Grupi po obimu proizvodnje i broju zaposlenih i dodao da su trenutno otvorene brojne pozicije za rad u Šapcu.

- Naš tim u Šapcu čini 700 posvećenih ljudi, a samo u prošloj godini proizveli smo 425 različitih proizvoda u više od 29 miliona pakovanja. Renomirani brendovi poput Nizoral šampona i Lecigon gela proizvode se na našoj lokaciji u Šapcu i isporučuju na tržišta na svetskom nivou. Većina proizvoda iz Šapca, tačnije 37%, namenjena je tržištu Evropske Unije, a 40% Zapadnom Balkanu - istakao je Zeliger i podsetio da je ŠTADA Grupa uložila preko 10 miliona evra u novu liniju tečnih formi u kojoj se proizvodi i poznati brend „Nizoral“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading