Yettel i Mobi Banka omogućili potpisivanje ugovora bez papira

Autor:

Vesti

27.11.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpiši ugovor bez papira!

Yettel i Mobi Banka omogućili potpisivanje ugovora bez papira

Foto: Promo foto

ugovor

Beograd, 23. novembar 2023 - Yettel postaje prva telekomunikaciona kompanija u Srbiji koja omogućava potpisivanje ugovora i druge dokumentacije bez papira. Istovremeno, Mobi Banka je prva banka u Srbiji koja omogućava potpisivanje dokumentacije na ovaj način svim korisnicima koji se odluče za beskamatni kredit pri kupovini mobilnih uređaja.

To znači da će korisnici Yettela i Mobi Banke za pojedine transakcije u Yettel prodavnicama uneti svoj potpis maksimalno 3 puta umesto dosadašnjih 16, a iz poslovnice izlaziti bez ugovorne dokumentacije u papirnoj formi. Umesto toga, sva dokumenta potpisana na ovaj način biće dostupna u digitalnom obliku, u aplikacijama Yettela i Mobi Banke.

Republika

Foto: Yettel

Saša Filipovic - Izvršni komercijalni direktor Yettela

 

Uvođenjem potpisa na tabletu, transakcije sa korisnicima mobilnih usluga biće brže i jednostavnije, a vreme zadržavanja u prodavnici kraće. Korisniku je dokumentacija dostupna u svakom trenutku, dok je čitav proces efikasniji. Na ovaj način smanjujemo i negativan uticaj na životnu sredinu, jer se potrošnja papira značajno redukuje“, kaže Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor Yettela.

Cilj Yettela je da smanji upotrebu papira za više od 90 odsto, kao i da se sam proces potpisivanja ugovora za korisnike značajno pojednostavi.

Republika

Foto: Yettel

Bojan Dimić - Izvršni komercijalni direktor Mobi Banke

 

Mobi banka planira da u narednoj godini digitalizuje proces otvaranja tekućeg računa po istom principu, čime će ovaj procenat porasti na 100%.

Mobi Banka i Yettel godinama neguju jako partnerstvo, a sada je vreme da zajedno pokrenemo novi talas u bankarskom i telekomunikacionom sektoru. Mi smo na pragu velikih promena, ovaj značajan korak ka potpunoj digitalizaciji je samo prvi u nizu ka našem cilju da budemo najbolja banka za stanovništvo u Srbiji, uz punu društvenu odgovornost.

Veliku zahvalnost dugujemo i Narodnoj banci Srbije, koja je prepoznala značaj ovog projekta i podržala potpisivanje ugovora bez papira u Yettel prodavnicama, sve to u cilju pružanja najboljeg doživljaja digitalnog bankarstva za građane Srbije“, poručuje Bojan Dimić, izvršni komercijalni direktor Mobi Banke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading