SRPSKA SNAJKA IZ ZAMBIJE PRIMILA PRAVOSLAVLJE! Objavila video sa krštenja, pa sve iznenadila pesmom koja joj je poslužila kao muzička podloga za snimak! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.11.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je čin prelaska iz pentekostalizma u pravoslavlje objavila na društvenoj mreži, a kao muzičku podlogu za snimljeni video koristila je pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode".

SRPSKA SNAJKA IZ ZAMBIJE PRIMILA PRAVOSLAVLJE! Objavila video sa krštenja, pa sve iznenadila pesmom koja joj je poslužila kao muzička podloga za snimak! (VIDEO)

Foto: Titkok/ patriciakaunda

Patriša Kaunda, koja se iz rodne Zambije, preselila pre dve godine u Srbiju zbog muškarca koga je zavolela, a kasnije se i udala, objavila je na TikToku da je sada prihvatila i veru svog supruga - pravoslavlje.

 

 

Ona je čin prelaska iz pentekostalizma u pravoslavlje objavila na društvenoj mreži, a kao muzičku podlogu za snimljeni video koristila je pesmu Danice Crnogorčević  "Veseli se srpski rode".

Patriša je javno izrazila svoje oduševljenje što je postala pravoslavni hrišćanin, ističući da je taj čin za nju imao poseban značaj. Takođe, njen izbor pesme kao muzičke podloge za snimak krštenja, jasno pokazuje da je ponosna i na svoj novi identitet i što je deo srpske kulture.

- Danas je bio vrlo važan dan za mene i drago mi je da sam se krstila i da je sve prošlo dobro - napisala je ona ispod objavljenog videa.

Pre nego što je prihvatila pravoslavlje, Patriša je pripadala pentekostalnom pokretu. Pentekostalci su jedna od harizmatskih verskih grupa u hrišćanstvu. Oni posebno naglašavaju značaj krštenja u Svetom duhu. Ime su dobili po prazniku Duhovi kada se, po biblijskom predanju, Sveti duh spustio na apostole.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading