DEVOJKE, OPREZ! Migrant pratio devojku u centru grada: "Krenuo je da trči za mnom, a onda sam uletela u autobus"!

Autor:

Vesti

23.11.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Beograđanka podelila je na društvenim mrežama upozorenje devojkama na muškarca koji ju je pratio.

DEVOJKE, OPREZ! Migrant pratio devojku u centru grada: "Krenuo je da trči za mnom, a onda sam uletela u autobus"!

Foto: shutterstock

- Večeras me je, tokom puta do stanice Palata pravde, pratio migrant i nije prestajao dok nisam stigla do stanice. Kada sam ubrzala korak, i on je. Kad usporim, uspori i on. U jednom momentu sam potrčala da vidim da li me zaista prati ili umišljam i tada je krenuo da trči za mnom - podelila je svoje iskustvo ova devojka na Instagram stranici serbialive_beograd.

- Na kraju sam ušla u autobus, on nije uspeo da uđe od gužve ljudi na vratima.Dok sam čekala autobus, uspela sam da ga slikam sa leđa. Pazite se, pogotovo devojke koje idu uveče same, kao što je moj bio slučaj - dodala je.

Republika

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Upozorenje

Podsetimo, pre nekoliko dana proširilo se i upozorenje na manijaka koji je spopadao devojke u autobusu 31.

Drage žene, ovaj post smatrajte kao apel da se čuvate i nosite suzavac. Dragi muškarci, ovaj post smatrajte kao apel da čuvate svoje majke, sestre, devojke, a pre svega apel da se ponašate prema ženi kao prema ljudskom biću - počela je ova devojka svoju priču.

Kao što svi znamo u 16h je takozvani špic i u skladu sa tim su i velike gužve u prevozima. U pomenutom autobusu pored mene je bio čovek koji ima, po mojoj slobodnoj proceni, 40 godina. Kao što sam rekla, znam da je gužva, ali je on to koristio u svoju korist pribijavši se uz mene i grubo rečeno trljajući svoj pojas o mene. Kada je autobus stao na stanicu pomerila sam se i odaljila, a on mi se opet približio pokušavajući da uspostavi komunikaciju sa mnom iako sam vidno mlađa, uzgred i uplašena, zatim sam na sledećoj stanici uspela da pređem u drugi kraj autobusa - napisala je ona.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading