MAMA NIJE TU, JA SAM GLADAN! Mališan se vratio iz škole, pa pokucao komšiji na vrata i rekao mu OVO!

Autor:

Vesti

22.11.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko iz Srbije podelio je ovu simpatičnu priču o svom malom komšiji Matiji, koji mu je ulepšao dan.

MAMA NIJE TU, JA SAM GLADAN! Mališan se vratio iz škole, pa pokucao komšiji na vrata i rekao mu OVO!

Foto: Shutterstcok

U skladu sa srpskim običajem, na slavu se obično ne poziva, već su vrata domaćina otvorena za svakoga ko odluči da dođe. Jedan takav slučaj se desio kada je mali Matija iz Srbije, dan pre slave, posle škole, odlučio da poseti komšije. Shvatio je da je njegova majka tada bila van kuće, a da je on bio previše gladan.

Marko iz Srbije podelio je ovu simpatičnu priču o svom malom komšiji Matiji, koji mu je ulepšao dan. Na svom Tviter profilu je objasnio kako je iskrenost malog, ali gladnog dečaka izazvala smeh do suza. Marko nije želeo da ga odbije, pa je Matiju srdačno ugostio kao prvog gosta na njegovoj slavi ove godine, prenosi Blic.

"-Dobro veče srećna slava!

-Hvala sine, alI slava je sutra!

-Znam, al' došao sam iz škole, mame nema, a ja sam mnogo gladan.

Matija, naš mali komšija i prvi ovogodišnji gost", napisao je Marko.

"To je pravi gost"

Simpatičnim događajem Matija je oduševio i mnoge na Tviteru koji su njegov potez okarakterisali kao pravu snalažljivost.

- ''To je pravi gost, taj donosi sreću u kuću", "Ooo, Matija, sine mili!", "Duša jedna iskrena i dobra", ''Zaboravi, izvoli za sofru'' je sledeći tačan nastavak konverzacije", "Matija genije! U zdravlje!", "Kako se samo dobro setio. Car, sjajna ideja" - bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading