OVA SRPSKA SELA SU OKOVANA SNEGOM! Vozačima izdato hitno UPOZORENJE. bez OVOGA se ne kreće na put!

Autor:

Vesti

22.11.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vozače se apeluje da na put ne kreću bez zimske opreme, jer sudeći po sadašnjim padavinama visina snežnog pokrivača će se povećati.

OVA SRPSKA SELA SU OKOVANA SNEGOM! Vozačima izdato hitno UPOZORENJE. bez OVOGA se ne kreće na put!

Foto: RINA

Snežni pokrivač formiran je u planinskim selima zapadne Srbije ispod Javora, Zlatara i Murtenice, zbog intenzivnog snežnog pada od sinoć. Kišne padavine koje su padale tokom noći prešle su u sneg, prekrivajući vrhove planina u Zlatiborskom okrugu belim pokrivačem rano jutros.

Sneg i dalje veje, stvarajući pokrivač visine pet centimetara u planinskim selima. Najviše snega zabeleženo je u selima Božetići, Jasenovo, Kosatica i Jabuka kod Prijepolja.

Foto: RINA

Sneg u Srbiji

Saobraćaj na magistralnom putu Beograd - Južni Jadran se odvija usporeno, a ekipe zimske službe čitavu noć su provele na terenu. Sneg se na kolovozu magistralnog puta još uvek nije primio, dok na lokalnim putevima ovog dela zemlje itekako jeste, prenosi Telegraf.

Na vozače se apeluje da na put ne kreću bez zimske opreme, jer sudeći po sadašnjim padavinama visina snežnog pokrivača će se povećati.

Trenutna temperatura u ovom delu Srbije je par stepeni iznad nule, a na pojedinim deonicama puta moguća je i poledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading