POSVEĆENOST KOJA TRAJE: Kompanija Imlek tradicionalno donacijama obeležila Svetski dan deteta

Autor:

Vesti

20.11.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradovali su veliki broj mališana iz ustanova za decu bez roditeljskog staranja.

POSVEĆENOST KOJA TRAJE: Kompanija Imlek tradicionalno donacijama obeležila Svetski dan deteta

Foto: Nemanja Potkonja

Beograd, 20. novembar 2023. godine – Povodom Svetskog dana deteta, vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda, kompanija Imlek, tradicionalno je obradovala veliki broj mališana iz ustanova za decu bez roditeljskog staranja. 

Imlek je Moja Kravica čokoladno mleko donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu, Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo i Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ Subotica.

Republika

Foto: Nemanja Potkonja

 

 

Društveno odgovorno poslovanje ključna je misija kompanije Imlek, čemu svedoče tradicionalni projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama koristeći svaku priliku da ukaže pomoć i podršku i izmami osmehe najmlađim članovima zajednice. Kompanija, kontinuirano obeležava važne datume koji u fokus stavljaju decu.

Republika

Foto: Nemanja Potkonja

 

 

- Svetski dan deteta jedan je praznik kojioslikava strateško opredeljenje kompanije Imlek, koje se ogleda u kontinuiranom pružanju pomoći najmlađima. Ovaj datum je idealna prilika i da se podsetimo ko su najvažniji članovi svakog društva, kao i da se skrene pažnja javnosti na aktuelne probleme sa kojima se deca suočavaju. ovim potezom želimo da  motivišemo i druge da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija - izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek. 

Svetski dan deteta prvi put je ustanovljen 1954. godine i obeležava se 20. novembra svake godine sa ciljem promocije međunarodnog zajedništva, i širenja svesti o važnosti napora koji se ulažu u dobrobit dece.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading