HRVATI MALTRETIRAJU SRPSKE RADNIKE: Isplivao snimak fašizma u Vukovaru (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Vukovar reagovao je na kontroverznu situaciju na gradilištu u centru grada, gde su radnici iz Srbije postavljali uređaje za kontrolu parkirnih mesta na javnim parkiralištima.

HRVATI MALTRETIRAJU SRPSKE RADNIKE: Isplivao snimak fašizma u Vukovaru (VIDEO)

Foto: printskrin

 Nakon što su gradski organi obavešteni o postojanju neprimerenih obeležja na gradilištu, pozvana je i policija koja je izašla na teren.

Prema rečima gradskih vlasti, podizvođači koji su državljani Republike Srbije, zbog neprimerenih obeležja, udaljeni su sa gradilišta. Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom da su neprimerena obeležja u pitanju amblemi sa srpskom zastavom.

Dodatno, na društvenim mrežama se pojavio i snimak na kom se vidi kako hrvatski radnici maltretiraju srpske radnike.

 

 

Ova situacija je izazvala veliku zabrinutost, posebno u kontekstu nedavnih tenzija između Srbije i Hrvatske.

U međuvremenu, grad Vukovar je osudio ovaj incident i pozvao sve građane da se uzdrže od bilo kakvog nasilnog ponašanja. Takođe, gradski organi su najavili da će preduzeti sve neophodne mere kako bi se ova situacija rešila na miran i civilizovan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading