GRUPA OD 70 PUTNIKA KRENULA NA ODMOR U HRVATSKU I SLOVENIJU, PA IH NA GRANICI DOČEKAO ŠOK! Zbog OVOGA su proveli celu noć na pumpi, policija ih sprovodila pod rotacijom!

Autor:

Vesti

17.11.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje, grupa od 70 Beograđana je krenula na vikend putovanje po zemljama u okruženju – Ljubljani, Bledu, Trstu i Umagu. Međutim, umesto uživanja u turističkoj turi, oni su završili na benzinskoj pumpi na srpskoj granici prema Hrvatskoj, gde su proveli celu noć.

GRUPA OD 70 PUTNIKA KRENULA NA ODMOR U HRVATSKU I SLOVENIJU, PA IH NA GRANICI DOČEKAO ŠOK! Zbog OVOGA su proveli celu noć na pumpi, policija ih sprovodila pod rotacijom!

Foto: shutterstock

Putovanje

Loreda Postić iz Beograda je jedna od putnika koji su se nadali uzbudljivom vikendu, ali su umesto toga proživeli pravu noćnu moru. Kako je ispričala za beogradske medije, sve je navodno krenulo po planu do dolaska na srpsku granicu sa Hrvatskom.

- Išli smo preko poznate agencije, a aranžman je bio veoma povoljan. Nas 70 putnika krenulo je u 23 sata, kako je bilo i planirano - priča Loreda.

Međutim, vozač autobusa je imao neplaćenu kaznu i zbog toga je bio sprečen da napusti zemlju. Policija je blokirala celu grupu od 70 putnika.

- A onda su se vratili sa policijom. Saznali smo da vozač nije platio neku kaznu, a pominjali su prekršajnog sudiju i izvršitelja. Ispostavilo se da je imao zabranu napuštanja zemlje. Komandir policije je rekao da 20 godina nije doživeo takvu situaciju da ceo autobus bude blokiran zbog jednog vozača - kaže Loreda.

Ona dalje navodi da kada je postalo jasno da u skorije vreme neće moći dalje policija je putnike sprovela do prve najbliže pumpe.

- Pod rotacijama smo sprovedeni do prve pumpe, koja je udaljena 10 kilometara. Cele noć su tražili zamenskog vozača, drugi autobus, putni nalog… - priča sagovornica.

Navodno se i deo putnika odlučio da se vrati za Beograd, dok su ostali morali da se snađu na benzinskoj pumpi. Neki su tokom noći stigle porodice, dok su drugi pozvali taksi koji ih je koštao gotovo koliko i sam aranžman – oko 100 evra.

- Od pola jedan noću do pola devet ujutru svi smo bili na benzinskoj pumpi. Kad je rešen problem sa vozačem, pošto su poslali zamenu, nastao je novi. Autobus kojim smo došli iz Beograda nije mogao ni da se upali, pa su i to rešavali. Bio je očito neispravan. Vozač inače nije hteo ni da gasi autobus, pod izgovorom da bi putnicima bilo hladno. A zapravo, ako ga ugasi, ne bi mogao normalno da ga upali - ispričala je Loreda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
anabanana

17.11.2023 09:23

malo para malo muzike