VAŽNO! Svi studenti koji podnesu zahtev za STUDENTSKU KARTICU, dobijaju besplatno i ovo! HITNO SE OGLASIO SINIŠA MALI SA ODLIČNIM VESTIMA! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.11.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentska kartica ima za cilj poboljšanje životnog standarda studenata, s obzirom na to da će omogućavati brojne popuste i pogodnosti. Reč je o prvoj fazi projekta, a krajnji cilj je ukidanje studentskih isprava u papirnom obliku, koje je počelo da se sprovodi u nekim evropskim državama, kazao je Mali.

VAŽNO! Svi studenti koji podnesu zahtev za STUDENTSKU KARTICU, dobijaju besplatno i ovo! HITNO SE OGLASIO SINIŠA MALI SA ODLIČNIM VESTIMA! (FOTO)

Foto: printskrin/RTS

Ministar finansija Siniša Mali napisao  je na svom Instagram profilu da je fasciniran koliko je studenata, prvog dana prijave, podnelo zahteve za izadavanje studentkih kartica. Naime, u toku prva tri sata prijavilo se čak 12.000 studenta.

 

 

Na portalu Uprave za trezor, na adresi zsk.trezor.gov.rs, danas je, inače, počela prijava studenata za nove studentske kartice.

Siniša Mali je podsetio sve studente da ova kartica pruža dosta pogodnosti.

On je naveo da će svim studentima koji se prijave za karticu biti otvoreni tekući računi u banci “Poštanska štedionica”, čije će održavanje biti potpuno besplatno.

- Kartica će biti dostupna za svih 240.000 studenata i biće besplatna - istakao je Mali.

Dodao je i to da je njeno održavanje takođe besplatno, za razliku od postojeće, koje su svi studenti morali da plate.

- Studentska kartica ima za cilj poboljšanje životnog standarda studenata, s obzirom na to da će omogućavati brojne popuste i pogodnosti. Reč je o prvoj fazi projekta, a krajnji cilj je ukidanje studentskih isprava u papirnom obliku, koje je počelo da se sprovodi u nekim evropskim državama - kazao je Mali.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Teo

13.11.2023 16:46

Sve najbolje za naše studente.

Ana

13.11.2023 16:51

Studentske kartice ce u mnogome olakšati zivot studentima.

Ana

13.11.2023 16:54

Studenti ce ostvariti brojne popuste i u mnogome olakšati zivot studentima.

Maki

13.11.2023 17:02

Zahvaljujuci odgovornom i ozbilinom radu, Srbija ima stabilnu ekonomiju