VELIKE IZMENE U SAOBRAĆAJU! Rad na ovim deonicama - radovi na ovim putevima!

Autor:

Vesti

05.11.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Kraljevci - Dobrinci u opštini Ruma izvode se radovi do 30. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

VELIKE IZMENE U SAOBRAĆAJU! Rad na ovim deonicama - radovi na ovim putevima!

Foto: pixabay.com

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Požarevac - Velika Plana izvode se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka do 30. novembra uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake u oba smera.

Na deonici Novi Beograd - Surčin, ka Čačku, najavljeni su radovi na redovnom održavanju od 8 do 17 časova u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, a zatim shodno dinamici radova u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Kraljevci - Dobrinci u opštini Ruma izvode se radovi do 30. novembra uz naizmenično propuštanje vozila. Takođe, na putnoj deonici Kokin Brod - Pribojska Banja najavljeni su radovi na sanaciji klizišta do 30. decembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi na rehabilitaciji puta biće izvođeni na denici Strojkovce - Vučje do 7. novembra od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading