"MOJOJ BEBI JE ODLETELA PATIKA SA NOGICE, TEK TAD JE ZAKOČIO!" Beograđanka zapalila internet, ova ispovest je sve iznenadila: Takvi vozači autobusa postoje!

Autor:

Vesti

05.11.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj ljubazan gest vozača učinio je lepšim dan toj porodici, a njihova priča postala je inspiracija na društvenim mrežama.

"MOJOJ BEBI JE ODLETELA PATIKA SA NOGICE, TEK TAD JE ZAKOČIO!" Beograđanka zapalila internet, ova ispovest je sve iznenadila: Takvi vozači autobusa postoje!

Foto: shutterstock

U Beogradu se desio divan primer humanosti i ljubaznosti. Jedna korisnica na Instagramu podelila je dirljivu priču o iskrenom gestu vozača autobusa.

Tokom šetnje sa svojom bebom, porodica je nesvesno izgubila jednu patiku iz kolica. Dok su prelazili pešački prelaz, vozač autobusa broj 707 primetio je patiku koja je ispala na sporednoj ulici. Vozač je odlučio da se zaustavi i otvori vrata autobusa kako bi obavestio porodicu o izgubljenoj patiki.

- Malopre nam je tokom šetnje sa bebom ispala njegova patika iz kolica, nismo primetili. Vozač autobusa 707 je prolazio i dok smo prelazili pešački, video je patiku u sporednoj ulici, poceo da nam svira i nasred ulice otvorio vrata da nam kaže. Popravio nam je jutro, javno mu se zahvaljujemo! Ima još zaista divnih ljudi, a i često bude jako negativnih komentara za vozače, pa eto nije sve crno - navodi se na storiju instagram stranice serbialive_beograd.

Ovaj ljubazan gest vozača učinio je lepšim dan toj porodici, a njihova priča postala je inspiracija na društvenim mrežama. U trenucima kada često čujemo negativne komentare o vozačima, ova priča podseća nas da postoje divni i humani ljudi koji čine dobra dela i čine svet boljim mestom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading