SAVRŠENA PREVARA NE POST... STVARNO SMO NEBESKI NAROD! Koje su šanse da vam se baš OVO dogodi u auto školi - neverovatna priča iz Novog Sada!

Autor:

Vesti

05.11.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema Radunovoj objavi, jedan zaposleni u auto-školi u Novom Sadu ponudio je uslugu polaganja ispita za vozačku dozvolu za sto evra.

SAVRŠENA PREVARA NE POST... STVARNO SMO NEBESKI NAROD! Koje su šanse da vam se baš OVO dogodi u auto školi - neverovatna priča iz Novog Sada!

Foto: youtube.com/Auto škola Zeleni Talas

Branko Radun, politički analitičar, je na svom Twitter nalogu otkrio zapanjujuću prevaru koja se dogodila u auto-školi u Novom Sadu. Ova priča otkriva neobičan način prevarantskog poslovanja.

Prema Radunovoj objavi, jedan zaposleni u auto-školi u Novom Sadu ponudio je uslugu polaganja ispita za vozačku dozvolu za sto evra. Ovaj čovek je tvrdio da poznaje članove komisije za polaganje ispita, te da je to garancija za uspeh. Međutim, prema ovoj prevari, ukoliko kandidat ne položi ispit, novac mu je vraćan uz izgovor da je došao drugi policajac, a prevarant nije ni za koga urgirao.

 

 

- Jedan lik koji je radio u auto školi u NS je startovao one koji polažu ispit sa ponudom - "srediću ti da položiš za sto evra, znam komisiju i samo policajac je pitanje" čovek polaže ako prođe srećan je i kaže liku hvala a ako padne ovaj mu vrati novac i kaže "probao sam ali nisam uspeo, došao je drugi policajac...." on nije ni za koga urgirao a dobijao je novac od svih koji polože a nije bilo nezadovoljnih jer je vraćao novac u slučaju "neuspeha" - piše u objavi.

Zahvaljujući ovoj prevari, prevarant je uspeo da sakupi novac od svih onih koji su položili ispit uz njegovu "pomoć," iako nije preduzeo nikakve stvarne korake da im pomogne. Zapanjujuće je da nije bilo nezadovoljnih kandidata jer je novac bio vraćen u slučaju "neuspeha."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading