KASIRKA IZ SRBIJE UKRALA PREKO 2 MILIONA DINARA IZ MARKETA: Krađe su počele sa voćem, a završile su se na sumi od 30.000 dinara dnevno!

Autor: Blic

Vesti

31.10.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija u malom mestu u Srbiji!

KASIRKA IZ SRBIJE UKRALA PREKO 2 MILIONA DINARA IZ MARKETA: Krađe su počele sa voćem, a završile su se na sumi od 30.000 dinara dnevno!

Foto: Shutterstock

Vlasnica jednog marketa je šokirana otkrićem da je njena radnica koristila lukave taktike kako bi neprimetno uzimala novac iz prodavnice. I to ne samo nekoliko hiljada dinara, već neverovatnih 2.2 miliona dinara! 

Priča koja odzvanja kao filmski scenario, šokirala je ceo kraj.

Vlasnica marketa, koja je želela da ostane anonimna, podelila je svoje iskustvo na popularnom forumu Reddit. Kako je napisala, sve je počelo s malim iznosima, ali se vremenom pretvorilo u pravu pljačku. 

Kraduckanje je počelo s voćem koje "kalira", gde je radnica uzimala po 1.000 dinara dnevno. Kako je videla da niko ne primećuje, hrabrost joj je rasla, pa je počela uzimati sve veće iznose, sve do neverovatnih 30.000 dinara dnevno!  Ali tu nije kraj priče!

 

 

Kako bi prikrila svoje zlodelo, radnica je iskoristila trudnoću i godišnji odmor. Dve nedelje pre popisa, otišla je na godišnji odmor, a samo dva dana pre popisa otvorila je trudničko bolovanje. Kada je došao popis, svi su mislili da je greška u sistemu, ali su se brzo suočili s istinom. Roba koja je nedostajala na popisu upravo je bila na prekidanim računima! 

Vlasnica marketa je ogorčena i oseća se izdano. "Šteta je ogromna i ugrožava opstanak firme", izjavila je ona. Odmah je podnela krivičnu prijavu protiv radnice, ali do sada nije dobila nikakav odgovor. 

U međuvremenu, na Redditu su se javili mnogi korisnici sa savetima. Većina je sugerisala vlasnici da je krivična prijava jedino ispravno rešenje u ovakvim situacijama. Ipak, neki su se zapitali kako niko nije primetio ovakav ogroman nedostatak. Vlasnica se oglasila i objasnila da je ovo mali lokalni market gde se svi poznaju i niko nije mogao pretpostaviti da će neko od njih učiniti tako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading