PET GODINA NEZAPOSLEN ALI GA "HOĆE": Dobrivoj iz Kikinde predosetio dobitak dva puta, prvo petica na lotou, a sad stan!

Autor:

Vesti

30.10.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećnu vest da je dobitnik dvosobnog stana od 58 kvadrata u Bloku 63 na Novom Beogradu Dobrivoj je saznao od prijateljice.

PET GODINA NEZAPOSLEN ALI GA "HOĆE": Dobrivoj iz Kikinde predosetio dobitak dva puta, prvo petica na lotou, a sad stan!

Foto: Printscreen/RTS

Dobrivoj Martonoši iz Kikinde, nezaposleni prosvetni radnik, dobitnik je dvosobnog stana u Beogradu, u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Iako direktan prenos izvlačenja nije gledao, kaže da je suprguzi rekao da će im se sreća osmehnuti, a upravo se to i dogodilo!

Srećnu vest da je dobitnik dvosobnog stana od 58 kvadrata u Bloku 63 na Novom Beogradu Dobrivoj je saznao od prijateljice. 

- Gledao sam neku drugu emisiju na televiziji i odjednom mi je stigla poruka na Fejsbuku. Bila je to moja drugarica koja već dugo živi u Beogradu. Pisalo je: "Dobrivoje, da li si to dobio stan". Iskreno, nisam znao da je tog dana bilo izvlačenje. Da je neko drugi poslao poruku, mislio bih da je šala, ali je u pitanju ozbiljna osoba. Bio sam u šoku - kaže Kikinđanin srećne ruke za  Alo!

Otkako je počela nagradna igra, ovaj nezaposleni učitelj poslao je oko dve stotine računa, ali je ovog puta, kaže, predosetio da će mu se sreća osmednuti, i to za račun od 2.214 dinara.

- Verovali ili ne, pre dve-tri nedelje supruzi sam rekao da ćemo sigurno dobiti stan u Beogradu. Bukvalno mi se jabilo, pola u šali, a pola u zbilji kaže dobitnik stana za Alo.

Sreću u nagradnim igrama Dobrivoje je imao i ranije, ali ne i u traženju posla, iako je u prosveti proveo tri decenije.

- Pet godina sam nezaposlen, ali izgleda da imam sreću u nagradnim igrama. Dobio sam 1984. godine peticu na lotou, sećammse da sam i to tad nekako predosetio. U to vreme petica je bila premija, a meni je pripalo 2.500 tadašnjih maraka. Tada sam bio mnogo mlađi,sećam se da sam kupio muzički stub i još neke tehničke uređaje - priča Dobrivoj, i navodi da se zbog stana neće preseliti za Beograd. 

- Za stan nemamo konačni cilj. Lako ćemo sve rešiti - dodaje on. 

Ovaj učitelj srećne ruke kaže da ima teoriju, koju naziva teorijom čuda, jer je biti dobitnik stana u konkurenciji ukupno 266 miliona računa, čudo je zaista potrebno. Tvrdi da ga život uvek iznenadi lepim stvarima kada mu je to najpotrebnije. Srećnom zvezdom porodicu Martonoši obasjao je džudista Aleksandar Kukoljm kojim bi želeli lično da se zahvale.

Čestitali i đaci

Tatjana Martonoši, takođe učiteljica kaže da je verovala rečima svog supruga,a da je tako bilo i ovog puta.

- Dobrivoju su se više puta u životu sklapale kockice na pravi način i ja sam znala da postoji izuzetno mogućnost da se opet slože. On je moj vetar u leđa, uvek me je bodrio i zbog njega sam svoje kapacitete razvijala još više - kaže Tatjana i dodaje:

- Od đaka i njihovih roditelja dobila sam čestitke povodom stana, što mi posebno znači, jer je odraz međusobnog poštovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading