UMALO KRVOPROLIĆE NA SRPSKOJ SVADBI! Žene se potukle zbog bidermajera! DOK ŠOKIRANA MLADA ULEĆE U BORBU, NEKO VIČE: "ŠTA SAM NAPRAVIO"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljutu borbu devojaka koje su po svaku cenu želele da se dočepaju bidermajera kao da im od toga goli život zavisi prekinula je šokirana mlada.

UMALO KRVOPROLIĆE NA SRPSKOJ SVADBI! Žene se potukle zbog bidermajera! DOK ŠOKIRANA MLADA ULEĆE U BORBU, NEKO VIČE: "ŠTA SAM NAPRAVIO"! (VIDEO)

Foto: Printskrin/TikTok/erman23444

Na jednoj svadbi s naših prostora umalo da nastane krvoproliće, i to zbog bidermajera.

 

@erman23444

 

♬ original sound - e

 

Društvenom mrežom TikTok kruži snimak sa svadbe koji je dosad odgledalo više od 140 hiljada ljudi, a na kome se dve devojke doslovno krvnički otimaju oko bidermajera, dok se na razglasu čuje muški glas koji izgovara: "Šta sam ovde napravio".

Ljutu borbu devojaka koje su po svaku cenu želele da se dočepaju bidermajera, kao da im od toga goli život zavisi, prekinula je šokirana mlada, koja se umešala u borbu, te je, sudeći po onome što se do kraja snimka dešava, odlučila da ponovi bacanje buketa.

Ko ga je do kraja "osvojio" nije poznato, ali komentari ispod viralnog snimka ne prestaju da se nižu.

"Je l' moguće", "Ovo je bilo lično", "Strašno, upropastiše devojci slavlje", "Što se cure ovako blamiraju? Je l' stvarno misle da će biti sledeće? Mene blam ovo da gledam", "Sramota", samo su neki od komentara šokiranih korisnika TikToka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading