VELIKI IGRAČI ZA TIMSKE SNOVE - ADMIRALBET

Autor:

Vesti

26.10.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Matović, regionalni menadžer AdmiralBet

VELIKI IGRAČI ZA TIMSKE SNOVE - ADMIRALBET

Foto: AdmiralBet

"Moja karijera u kladionici je počela na poziciji operatera, ali se pretvorila u uzbudljivo putovanje koje me je konačno dovelo do pozicije regionalnog menadžera. Na ovom putu, konstantan akcenat na sigurnost kompanije, tim, razumevanje i lični napredak postali su ključni faktori koji su me usmeravali ka uspehu.

Sigurnost firme oduvek mi je bila važna. Svest o odgovornosti prema korisnicima i integritetu poslovanja, postavila je osnovu mog profesionalnog razvoja. Odlučnost da poštujem propise i preduzmem sve potrebne mere kako bih zaštitio interes firme, nakon nekog vremena, moj rad i posvećenost su primećeni, što mi je omogućilo da dobijem priliku za veće odgovornosti. Postepeno sam prelazio na više rukovodeće pozicije, poput šefa lokacije, a potom i timskog lidera, gde sam sticao značajno iskustvo u upravljanju ljudima i projektima.

Ključno je bilo nastaviti usavršavati se i biti otvoren za nove izazove. Stvaranje dobrih odnosa sa kolegama i nadređenima je takođe igralo važnu ulogu u mom napretku. Naučio sam da izgradim timski duh i zajednički rad na postizanju ciljeva.

Nakon iskustva koje sam stekao i rezultata, dobio sam mogućnost da preuzmem ulogu regionalnog menadžera. Ovo je zahtevalo dodatno liderstvo, organizacijske veštine i sposobnost donošenja strateških odluka. Bio sam motivisan da unapredim poslovanje u regiji, podstaknem rast tima i ostvarim zajedničke uspehe.

Svaki korak na ovom putu je zahtevao istrajnost, učenje iz grešaka i prilagodljivost u promenljivim situacijama. Zahvalan sam na prilikama koje su mi se ukazale i na podršci koju sam dobio od svojih kolega i nadređenih.

Moji nadređeni su vredni hvale zbog njihovog izvanrednog vođstva i podrške koju su mi pružili tokom karijernog puta. Sposobnost prepoznavanja mog potencijala i pružanja prilika za napredovanje ukazuje na pažljivo vođenje tima i ulaganje u razvoj zaposlenih. Njihova sposobnost da inspirišu i motivišu svoje zaposlene je doprinela pozitivnoj radnoj atmosferi i uspehu tima. Zahvaljujući njihovom mentorstvu i vođstvu, imao sam priliku da razvijam svoje veštine i postignem profesionalni rast.

Nadređeni koji prepoznaju i cene trud i doprinos svojih zaposlenih osiguravaju visok nivo zadovoljstva i angažovanosti u timu. Njihova podrška je omogućila da se osećam vredno i podržano, što je ključno za postizanje uspeha u bilo kojoj karijeri.

Ukratko, put od operatera do regionalnog menadžera u dinamičnoj industriji igara na sreću bio je neprocenjivo iskustvo. Stekao sam, ne samo profesionalni rast, već i izgradnju sopstvene karijere na temelju vrednosti koje smatram neophodnim za postizanje trajnog uspeha"

Budi i ti deo uspešnog AdmiralBet tima!

Poseti naš profil sa otvorenim oglasima (infostud) ili nam pošalji biografiju na zaposlenje@abet.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading