DA LI JE NEKO BEŽAO SA ČASOVA?! U Subotici osvanuo neobičan natpis, pomešana ćirilica i latinica društvene mreže se usijale! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.10.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naizgled sasvim običan natpis osvanuo je u subotičkom naselju Kertvaroš. Na drugi pogled, jasno je da se radi o nečem čudnom.

DA LI JE NEKO BEŽAO SA ČASOVA?! U Subotici osvanuo neobičan natpis, pomešana ćirilica i latinica društvene mreže se usijale! (FOTO)

Foto: shutterstock, Printscreen/https://www.facebook.com/natalija.dugonjic?__tn__=-UC*F

R latiničnim, š ćiriličnim pismom... Natpis "Kertvaroš" i istoimenom naselju zapalio je društvene mreže. Svi se pitaju samo jedno - da li je neko bežao sa časova kada je ovo osmislio. 

"Da li se neko šali?", "Ćirilično-latinično pismo", "Dogovorili se Srbin i Mađar" samo su neki od komentara nakon što je natpis postavljen. Istina, bilo je i onih koji su odmah rekli da upravo ovaj ispis "ima dušu".

Međutim, čitava priča vrlo brzo je dobila obrt.

Republika

Foto: Printscreen/društvene mreže

Natpis u Subotici

Šta se krije iza svega?

Vrlo brzo se istim povodom i oglasila autorka ove zamisli.

Ovaj ispis je moj poklon naselju koje volim. Kertvaroš je drugo ime ljubavi. Volimo se, poštujemo, međusobno pomažemo, bez obzira na bilo koju opredeljenost.

Mi smo drugo ime sloge, ljubavi i jedinstva.

Kao što vidite, ovaj ispis je miks ćirilice, mađarskog jezika, latinice i engleskog jezika, mi smo jedna porodica - istakla je na Fejsbuku Natalija Dugonjić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading