EKSKLUZIVNO! MALEZIJSKI KONDOM ZA 300 DINARA, POGODAN I ZA DAME I ZA GOSPODU! Evo kako se navlači na "alatke": Ne primećuješ da je uopšte tu! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.10.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi kondomi napravili revoluciju u kvalitetu seksualnih odnosa.

EKSKLUZIVNO! MALEZIJSKI KONDOM ZA 300 DINARA, POGODAN I ZA DAME I ZA GOSPODU! Evo kako se navlači na "alatke": Ne primećuješ da je uopšte tu! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Malezijski ginekolog, Džon Tang Ing Čin, nedavno je predstavio revolucionarni proizvod - prvi univerzalni prezervativ koji mogu koristiti i muškarci i žene. Ovaj inovativni kondom napravljen je od specijalnog materijala koji se inače koristi za previjanje rana u bolnicama, a njegov pronalazač se nada da će ovaj proizvod omogućiti ljudima da preuzmu bolju kontrolu nad svojim zdravljem, neovisno o njihovom polu ili seksualnoj orijentaciji.

Ginekolog Džon Tang Ing Čin opisuje ovaj kondom kao jednostavan prezervativ sa lepljivom prevlakom koja se nanosi samo na jednu stranu. To znači da se kondom može jednostavno okrenuti i upotrebljavati bez obzira na pol korisnika. Svaka kutija sadrži dva kondoma i koštaće pristojnih tri evra, znatno povoljnije u odnosu na prosečnu cenu od 20-40 ringita (4,11-8,61 evra) za deset običnih prezervativa u Maleziji.

 

 

- Ekskluzivna stvar. Jednom kada ga stavite, često ne shvatate da je tu - rekao je on, misleći na obloge napravljene od materijala.

Ovaj inovativni kondom izrađen je od poliuretana, materijala koji se obično koristi za providne obloge rana. Poliuretan je tanak, fleksibilan, ali izuzetno jak i vodootporan materijal. Tang ističe da se kondom gotovo ne primećuje kada se koristi, a upravo je to čini privlačnim za korisnike.

Proizvod je prošao kroz niz kliničkih ispitivanja i testiranja i očekuje se da će biti komercijalno dostupan već ovog decembra. Dr. Tang je optimista u vezi budućnosti ovog inovativnog proizvoda i veruje da će postati značajan dodatak mnogim kontraceptivnim metodama koje se koriste za prevenciju neželjenih trudnoća i seksualno prenosivih bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading