Besplatan internet u centru Beograda

Autor:

Vesti

19.10.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova usluga je obezbeđena kako za sve posetioce iz Srbije, tako i iz inostranstva.

Besplatan internet u centru Beograda

Foto: Desk & More

Kompanija Orion telekom je u saradnji sa kompanijom Desk&More omogućila potpuno besplatan internet pristup u okolini Palate Beograd, popularne Beograđanke. Svi posetioci ovog centralnog dela Beograda sada imaju mogućnost da se brzo i jednostavno povežu na bezbednu i besplatnu WiFi mrežu.

Ova usluga je obezbeđena za sve posetioce, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Svaka internet sesija traje 30 minuta, a signal je pokriven na delovima ulica Masarikova-Resavska-Kralja Milana oko zgrade, kao i duž ulice Masarikova i Kralja Milana. Bez obzira na to da li ste turista koji istražuje Beograd, poslovni putnik u tranzitu ili ponosni stanovnik Beograda, sada možete brzo i lako da pristupate informacijama na internetu bez potrošnje interneta iz svog paketa.

 

Korišćenje ove mreže je potpuno bezbedno, jer se zasniva na najvišim standardima zaštite podataka i korisnika. Sve što treba da uradite je da otvorite svoj web pretraživač i sledite jednostavne korake za prijavu. Bilo da pretražujete detalje o lokalnim atrakcijama, restoranima ili želite da podelite svoje trenutke sa prijateljima na društvenim mrežama, besplatan i brz Wi-Fi će vam olakšati boravak u centru Beograda.

 

Republika

Foto: Desk & More

 

 

Orion telekom je sistem integrator i provajder najbržeg optičkog interenta u Srbiji, sa više od tri decenije iskustva. Osim fantastičnih ponuda za fizička lica po čemu je kompanija poznata, ona prednjači i u ponudi vrhunskih poslovnih rešenja, podržavajući 30% velikih kompanija i javnih institucija u Srbiji. Orion telekom nudi širok spektar biznis usluga: najbrži optički i WiFi internet, Cloud servisi, zaštita podataka, Data Centar, IT održavanje, infrastruktura za električne punjače i mnoge druge.

Desk&More su fleksibilne i pametne kancelarije u kojima brzorastuće kompanije i start-upovi mogu da unaprede svoju produktivnost, kreativnost i povezanost i ostvare svoj pun potencijal. Smeštene u srcu starog dela Beograda, Desk&More radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i kulturološki značaj lokacije. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina posebno su prilagođeni dinamičnim kompanijama. U Desk&More radnim prostorima, uz najmodernije radno okruženje, dodatno postajete i deo zajednice istomišljenika i talentovanih profesionalaca.

Desk&More ima sve što je potrebno vašem biznisu, i više od toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading