POKOLJ U SELU KOD PLJEVLJA! Rade jedva izvukao živu glavu: Krvoločna zver upala na imanje, pa ZAKLALA ovčice!

Autor:

Vesti

11.10.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Područje u kom živi Rade skoro je potpuno pusto, stoga su se medvedi poprilično odomaćili.

POKOLJ U SELU KOD PLJEVLJA! Rade jedva izvukao živu glavu: Krvoločna zver upala na imanje, pa ZAKLALA ovčice!

Foto: RINA

Prava drama odrigrala se u pljevaljskom selu Prošće kad je na imanje meštanina Rada Fundupa upalo čak četiri medveda koji su zaklali deset ovaca. Sam domaćin je jedva izbegao napad divljih zveri dok je pokušavao da odbrani svoje stado.

- Uspeo sam da pobegnem iznad kuće i telefonom pozovem komšiju iz obližnjeg sela, posle smo nekako uz svetlost automobila uspeli da oteramo medvede i spasimo ono što je ostalo od stada - rekao je Rade u telefonskom razgovoru za crnogorske medije.

Postoji mogućnost da je na njegovo imanje upala mečka sa tri već odrasla mečeta, jer majka vodi maldunčad sa sobom prve tri godine. Područje u kom živi Rade skoro je potpuno pusto, stoga su se medvedi poprilično odomaćili, prenosi RINA.

Ovaj vredni domaćin živi od svog teškog i poštenog rada baveći se stočarstvom, a krupne zveri zaklavši deset ovaca pričinile su mu ogromnu materijalnu štetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading