HIT PITANJE U SLAGALICI! Pola Srbije zbunjeno, a druga polovina se sa osmehom seća ŠEGRTA I MAJSTORA! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.10.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno, vrlo zanimljivo, ali sudeći po izrazima lica takmičara, i veoma teško pitanje pojavilo se u sinoćnjoj epizodi "Slagalice" u igri Ko zna, zna.

HIT PITANJE U SLAGALICI! Pola Srbije zbunjeno, a druga polovina se sa osmehom seća ŠEGRTA I MAJSTORA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Niko od dvojice takmičara nije ni pokušao da odgovori na pitanje koje je nosilo 10 poena, a koje je glasilo: "Šta je po zanimanju čuveni šegrt iz Svetlića koji u Jutjub klipu naručuje od Milkice kafu za njega i majstora Ljubu?"

 

 

Tačan odgovor - kovač!

Iza ovog pitanja stoji dobro poznat video klip koji je godinama bio popularana na Jutjubu i društvenim mrežama

I sada su se korisnici mreže X (bivši Tviter) podsetili legendarnih rečenica kovača Dragana Petrovića Gera iz Sivca: "Kod Milkice nema da nema, samo mož' da nestane!" i "One vole ove picane".

Kada se prvi put pojavio na YouTube-u 2007. godine, Dragan Petrović Gera, tada šegrt kovača iz Svetlića, nije ni sanjao koliku popularnost će postići. Čuveni video u kojem je govorio o svakodnevnom životu u kovačkoj radionici, reakcijama žena prema kovačima i pohvalama za kafu koju pravi gazdarica Milkica i dalje se prepričava širom zemlje. Ovaj snimak postao je deo kulture i sada je stigao čak i do popularne kviz emisije "Slagalica".

U tom legendarnom klipu, Gera je izjavio: "Devojke obično više vole picane od garavih momaka koji naporno rade, ali kad se sredimo, tada može da se pronađe i neki posao."

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fan Jutjuba

11.10.2023 20:41

Prvi put cujem za ovaj klip.