NEKA ČEKA DETE! Evo kako medicinska sestra "ubija vreme" u KCS dok su joj hodnici puni! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.10.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autor snimka, objavljenog na Instagram stranici "serbialive" tvrdi da je nastao u Kliničkom sestru Srbije, dok je medicinska sestra "oduvala" dete sa autizmom, koje zbog prirode bolesti, ima pravo na pregled bez čekanja.

NEKA ČEKA DETE!  Evo kako medicinska sestra "ubija vreme" u KCS dok su joj hodnici puni! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Snimak na kome medicinska sestra usred radnog vremena, okrenuta leđima pacijentima, posmatra i pretražuje sajt za prodaju haljina, zapalio je društvene mreže.

 

 

Autor snimka, objavljenog na Instagram stranici "serbialive" tvrdi da je nastao u Kliničkom sestru Srbije, dok je medicinska sestra "oduvala" dete sa autizmom, koje zbog prirode bolesti, ima pravo na pregled bez čekanja.

- Došli smo na zakazani pregled, zamolili smo medicinsku sestru da uđemo odmah jer dete sa autizmom ne može da čeka, ona je rekla sačekajte ispred, prozvaće vas doktor i nastavila da gleda sajt sa nekim haljinama kao sto se vidi na snimku - objavljeno je na ovoj stranici.

Podsećamo da mnoga deca sa autizmom imaju problem sa kontrolom besa i sa strpljenjem, pa bar kad odu kod lekara, primaju se po hitnom postupku.

Ono što zabrinjava jesu većinski komentari korisnika koji u postupku medicinske sestre ne vide ništa sporno i njima je normalno da medicinska sestra, "bleji" na Internetu u toku radnog vremena.

Ona treba da požuri doktora i plače sa strane, šta? - jedan je od komentara ispod ove objave, dok je drugi dodao:

- Pa lepo Vam je rekla da će Vas doktor prozvati. Šta je zapravo trebalo da uradi? Ne pregleda ona nego lekar. Gleda haljine, pa šta? Nemojte uvek samo osuđivati i kačiti sve i svašta na mreže. Svi smo nezadovoljni uglavnom, ali ne razumem poentu šta ste očekivali od sestre? 

Srećom bilo je i onih koji su shvatili da na poslu treba da se radi, a ne pregledaju sajtovi,

- Znači, u KCS je normalno da zaposleni u toku radnog vremena bleje po netu..., nisam znala.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading