SRBIJA OSTALA BEZ SVOG PREDSTAVNIKA U TAKMIČENJU U LEŽANJU! Jovanov potez nakon 1000 sati će vas ODUŠEVITI!

Autor:

Vesti

30.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševljanin Jovan Crnčanin naširoko je postao poznat srpskoj i javnosti u regionu nakon takmičenja u izležavanju u selu Brezna u Crnoj Gori.

SRBIJA OSTALA BEZ SVOG PREDSTAVNIKA U TAKMIČENJU U LEŽANJU! Jovanov potez nakon 1000 sati će vas ODUŠEVITI!

Foto: Rina, Facebook

Nadmetanje u tome ko više može da leži počelo je još 18. avgusta i za našeg predstavnika trajalo je do četvrtka uveče. Nakon 1000 sati, Jovan Crnčanin, inače dotadašnji favorit za pobedu, rešio je da se vrati kući.

Kako je potvrdio za Republiku, on je ostalim takmičarima ponudio da nakon isteka hiljaditog sata odustanu, nagradu podele i novac uplate u humanitarne svrhe. Međutim, na ovaj predlog nisu blagonaklono odreagovali svi takmičari.

- Svako bira svoju sudbinu. Nudili su mi da kupe pobedu - nisam se predao. Mogli su da ispadnu šmekeri - odbili su. Želim im svu sreću - rekao je za Republiku Jovan.

On je dodao i da će razmisliti o tome da se naredne godine ipak prijavi, ali ovog puta da od samog početka ide sa ciljem da osvojeni novac da u humanitarne svrhe.

Jovanu najviše nedostajalo pivo i "Napredak"

U razgovoru za Republiku tokom takmičenja, Kruševljanin je rekao da mu teško pada odvojenost od porodice i prijatelja, ali i sve one "obične stvari".

- Ubedljivo najviše mi nedostaje porodica, drugari, utakmice Napretka, kolege, pivo... Ništa, a sve. Jednom rečju - nostalgija za dragim ljudima - kazao je tada i dodao:

Kolebao sam se u nekim trenutku, ali sam negativnu energiju preusmerio u svoju korist, pa je iz veliku podršku mojih kruševljana proradio stari dobri srpski inat.- 

Jovan je, inače, na ovom takmičenju već učestvovao, a naveo je i da je ovogodišnja konkurencija bila najljuća do sada.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading