MISTERIOZNA OSOBA U CRNOM U KOVILJU! Građani u strahu i nedoumici - ko se šeta ovako u mrklom mraku: PROŠLA ME JE JEZA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.09.2023

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata osoba obučena u crnu garderobu sinoć je snimljena na ulicama Kovilja.

MISTERIOZNA OSOBA U CRNOM U KOVILJU! Građani u strahu i nedoumici - ko se šeta ovako u mrklom mraku: PROŠLA ME JE JEZA! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Ovaj prizor veoma je zbunio prolaznike, a neke poprilično i uplašio.

Na snimcima koji su objavljeni na Instagram stranici 192_rs, vidi se kako se ova osoba kreće mračnim ulicama, ali ne pravi nikakve druge incidente.

 

 

I mada su mnogi upućivali na to da je u blizini manastir Kovilj, malo je verovatno da je to u pitanju, budući da je misteriozna osoba najverovatnije žena, a da je manastir Kovilj muški manastir.

 

 

Drugi, pak, ne isključuju mogućnost da je u pitanju, kako kažu, ne tako novi TikTok izazov

 

- Prošao sam pre sat vremena tuda i prošla me je jeza - jedan je od komentara.

Identitet osobe do ovog trenutka nije otkriven, a mnogo je komentara koji ukazuje da je u pitanju i osoba sa nekom vrstom psihičkih smetnji, te da joj je trebala pomoć.

Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama delio snimak dve osobe koje su sa čaršavima na glavama izletale ispred automobila i plašile prolaznike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading