BAHATOM PARKIRANJU NIKAD KRAJA ALI OVO JE EPOHALNO! Zbog ovog arogantnog vozača pola Zemuna STOJI - građani besni, policija izašla na lice mesta! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Vesti

23.09.2023

08:42 >> 11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepregledna kolona automobila i autobusa izazvala je velike probleme u saobraćaju.

BAHATOM PARKIRANJU NIKAD KRAJA ALI OVO JE EPOHALNO! Zbog ovog arogantnog vozača pola Zemuna STOJI - građani besni, policija izašla na lice mesta! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Jutros se u Zemunu stvorila ogromna saobraćajna gužva zbog nesmotrenog parkiranja jednog nepoznatog muškarca. Incident se dogodio u blizini Cara Dušana, gde je vozač svoje vozilo parkirao na način koji je blokirao prolaz autobusima, što je rezultiralo nepreglednom kolonom i zastojem u saobraćaju.

Svedoci su brzo podelili ovu neobičnu situaciju putem društvenih mreža, izražavajući frustraciju zbog blokiranog puta. Kolona se širila duž ulice Cara Dušana, a vozači su izgubili značajno vreme pokušavajući da se probiju kroz ovu nesnosnu situaciju.

Nepregledna kolona automobila i autobusa izazvala je velike probleme u saobraćaju, što je dodatno pogoršano činjenicom da je još jedan deo Zemuna bio raskopan zbog radova na putevima. Kao rezultat toga, alternativni putevi su bili teško dostupni, a vozači su bili suočeni s ograničenim opcijama za zaobilazak gužve.

Policija je brzo reagovala na pozive građana i izašla na teren kako bi razrešila situaciju. Detalji o tome da li je vozač koji je uzrokovao zastoj kažnjen ili izguran iz nepropisnog parkinga nisu trenutno dostupni.

Nakon nekog vremena bahati vozač se konačno pojavio. Nikome nije jasno kako je moguće da se parkirao tako da napravi opšti zastoj i parališe pola Zemuna. 

Foto: Republika.rs

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading