JOŠ 6 PROIZVODA JEFTINIJE! Od sledeće nedelje ulje plaćamo manje u okviru akcije "Bolje cene"!

Autor:

Vesti

16.09.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još 6 artikala biće sniženo sledeće nedelje u okviru akcije "Bolje cene".

JOŠ 6 PROIZVODA JEFTINIJE! Od sledeće nedelje ulje plaćamo manje u okviru akcije "Bolje cene"!

Foto: shutterstock

Listi 20 već sniženih proizvoda pridružiće se: jestivo ulje, margarin, keks, šljive, pašteta i sapun.

Lista 20 vrsta proizvoda čija je cena snižena u okviru akcije "Bolja cena" uskoro bi trebalo da bude proširena za najmanje još 10.

Proizvodi sa ove liste po sniženoj ceni biće na rafovima u prodavnicama do kraja godine, a naći će se u više od 10 trgovinskih lanaca.

Akcija, koja je dogovorena na relaciji Vlada Srbije – trgovinske kompanije, biće, prema najavama, proširena tako što će se na listu dodati još 10 do 15 vrsta proizvoda.

Prema informacijama iz beogradskih medija, najnovija lista proizvoda koje država subvencioniše kako bi snizila cene obuhvatiće još neke vrste povrća, uz već prisutan krompir.

Trenutna lista proizvoda, na kojoj su cene smanjene od 13. septembra do kraja godine, uključuje 20 različitih proizvoda, među kojima su mleko, jogurt, beli sir u kriškama, jabuke, testenina, cela piletina, salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon i kupka za bebe, dečje pelene, šampon i kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i veša.

Planira se dodavanje novih proizvoda na ovu listu, uključujući jestivo ulje, margarin, keks, šljive, pašteta, sapun i dodatne vrste povrća, uz eventualno uključivanje drugih proizvoda o kojima će se postići dogovor između trgovaca, proizvođača i države.

Važno je napomenuti da u ovoj akciji "Bolja cena" učestvuju različite kompanije, uključujući Delez Srbiju, Merkator S, DTL sa svim svojim članicama, LIDL Srbiju, UniverEksport, DIS, Metro, Domaću trgovinu - Aromu, AMAN i GOMEKS. Ova inicijativa ima za cilj da olakša pristup osnovnim namirnicama i proizvodima građanima Srbije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nijezavisni gradjanin sveta

18.09.2023 21:24

"Ljude sprečiti da sami odlučuju o svojoj sudbini izazivanjem krize za krizom, a zatim "rješavanjem" tih kriza. Time će se nacije demoralizovati i zbuniti do te mjere suočeni sa previše izbora, da će upasti u masovnu apatiju."