VELIKO ISTRAŽIVANJE! U KOJIM PROFESIJAMA IMA NAJVIŠE ŠVALERA: Direktori i medicinske sestre ŠAMPIONI PRELJUBE, otkriveno i koji su im najčešći IZGOVORI kada nisu kod kuće!

Autor:

Vesti

08.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao najčešće motive za prevaru ispitanici naveli seksualno nezadovoljstvo i emocionalnu neispunjenost.

VELIKO ISTRAŽIVANJE! U KOJIM PROFESIJAMA IMA NAJVIŠE ŠVALERA: Direktori i medicinske sestre ŠAMPIONI PRELJUBE, otkriveno i koji su im najčešći IZGOVORI kada nisu kod kuće!

Foto: Shutterstock

Sajt Ashley Madison, koji služi za upoznavanje osoba u braku, anketirao je članove o njihovim aferama, ličnim odnosima i karakteristikama ličnosti i potom objavilo rezultate. Kako se većina izjasnila, najviše varaju zbog seksualnog nezadovoljstva, a istraživanje je pokazalo i da je među preljubnicima najviše direktora i medicinskih sestara!

U anketi je učestvovalo gotovo 2.000 ispitanika, a njih 70 odsto istaklo je seksualno nezadovoljstvo kao svoj razlog za varanje. Na drugom mestu po broju odgovora jeste emocionalna neispunjenost.


Njih 33 odsto koriste uobičajena opravdanja da rade do kasno. "Izleti zbog posla" takođe su često korišćeni kao izgovor sa 18 odsto, a "društvene aktivnosti" ili "vreme za sebe" bili su popularni kod 16 odsto ispitanika.

Upitani na koji način pravdaju odsustvo, 28 odsto njih navodi kako tvrde da se sastaju s prijateljima ili porodicom, 23 odsto svojim partnerima govori da su na poslovnim sastancima, a oko 10 procenata da ide u teretanu, trči ili kupuje.

Zanimljivo, anketa je pokazala da su određene grupacije ljudi sklonije varanju od drugih. Pa tako, među anketiranim ženama najviše je bilo medicinskih sestara, zatim nezaposlenih, asistentkinja u administraciji, na četvrtom mestu su žene zaposlene na upravljačkim pozicijama, menadžerke, a na petom učiteljice.

Kod muškaraca je pak baš suprotno, na prvom mestu su osobe na upravljačkim pozicijama, odnosno menadžeri, zatim inženjeri, dakle opet visokoobrazovani, direktori prodaje, a na petom mestu su građevinski radnici.

BEZ PREDRASUDA

Čuveni seksolog dr Aleksandar Milošević kaže da mnogi vole napredovanje u službi, pa su često spremni da gaze moralne principe, a da su medicinski radnici slobodniji po pitanju tela i nemaju predrasude.

- Ako direktor ili neki drugi nadređeni nudi neke usluge i posao, određene osobe podlegnu takvim pritiscima, tako da tu i autoritet i mogućnost prosperiteta igra ulogu. E sad, u svakom preduzeću gde je zaposlen veliki broj i vi stalno kontaktirate s određenim ljudima uvek postoji mogućnost da određene osobe koje su sklone promiskuitetu uplove u aferu. Podjednako je to, imate muškarce koji su poligami i žena, ne bih tu neku veliku razliku stavljao između.

Što se tiče medicinskih sestara, mogu čak i da posvedočim jer sam radio u državnim bolnicama. Sama činjenica da s nekim provodite mnogo vremena, maltene više nego kod kuće, jer radite po osam, devet, deset sati sati zajedno. Ali nije to ništa masovno - ističe Milošević.

Komentarišući najčešće navođeni razlog neverstva, kaže da, ako postoji telesno neslaganje, sigurno su veće šanse da se rešenje potraži u blizini, a simpatija, privrženost, privlačnost sigurno čine svoje.

 

Foto: www.profimedia.rs

 

KO NAJVIŠE VARA

Žene

  • Medicinske sestre/medicinske pomoćnice
  • Nezaposlene
  • Administrativne asistentkinje
  • Osobe na upravljačkim pozicijama/menadžerke
  • Učiteljice
  • Muškarci

  • Osobe na upravljačkim pozicijama/menadžeri
  • Inženjeri
  • Direktori prodaje
  • Radnici u građevini
  • Bonus video:

     

     

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading