DRAMA NA NEBU IZNAD BEOGRADA! Avion iz Istanbula JEDVA PRINUDNO SLETEO na beogradski aerodrom! Prvi pokušaj bio neuspešan! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.09.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion je imao problema tokom leta, pa je zatražio prinudno sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u niskom letu prešao je preko Srema i Novog Sada i onda se vratio ka srpskoj prestonici.

DRAMA NA NEBU IZNAD BEOGRADA! Avion iz Istanbula JEDVA PRINUDNO SLETEO na beogradski aerodrom! Prvi pokušaj bio neuspešan! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Avion iz Istanbula za Cirih upravo je, posle teške muke, prinudno sleteo na aerodrom u Beograd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prvi pokušaj sletanja je bio neuspešan, ali na sreću, na kraju je pilot uspeo da spusti bezbedno letelicu.

Avion je imao problema tokom leta, pa je zatražio prinudno sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Ne zna se razlog, mada kako je objavljeno na društvenim mrežama, u niskom letu prešao je preko Srema i Novog Sada i onda se vratio ka srpskoj prestonici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Sletanje mu je očigledno bilo omogućeno, ali usledila je još jedna drama, koja je objavljena i na društenoj mreži Instagram 192. Naime, iz prvog pokušaja pilot nije uspeo da prizemni letelicu.

Međutim, uskoro su korisnici javili da je avion uspešno prizemljen.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading