POSLE OVOG DOBRO ĆETE RAZMISLITI KAD NARUČUJETE U RESTORANU Kuvar šokirao objavom na mrežama: "Najviše volim da stavim OVO u hranu neke lepe devojke!

Autor:

Vesti

30.08.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kaže, on uvek može da vidi ko je šta naručio zbog pozicije na kojoj radi i to koristi za svoje fetiš.

POSLE OVOG DOBRO ĆETE RAZMISLITI KAD NARUČUJETE U RESTORANU Kuvar šokirao objavom na mrežama: "Najviše volim da stavim OVO u hranu neke lepe devojke!

Foto: Shutterstock

Jedan anonimni kuvar šokirao je korisnike društvenih mreža kada je podelio svoju "tajnu". Ako je verovati da nam ovako bolesni umovi pripremaju hranu po restoranima, sigurno ćete dobro razmisliti kada sledeći put budete naručivali neko jelo!

Naime, kako je napisao, poslednjih par godina svakodnevno od kuće na posao nosi par bočica sperme koju stavlja u hranu!

- Ovo ponekad nasumično radim, a nekad selektivno, zavisi od par stvari. Na primer, hrana mora da ima neki tečni deo gde mogu lepo da pomešam da se ne bi videlo, tako da ako je samo komad mesa onda izbegavam. Ali ako ima neki sos onda umešam u sos.

Foto: Twitter/printscreen

 

Kako kaže, on uvek može da vidi ko je šta naručio zbog pozicije na kojoj radi i to koristi.

- Najviše volim spermu da stavim u hranu neke lepe devojke i to je zapravo moj fetiš - piše ovaj muškarac i dodaje da ga to jako uzbuđuje, kao i da ne bi radio posao koji radi kada ne bi mogao da dodaje "tajni sastojak" u hranu.

Kaže da ga je grizla savest kada se ispostavilo da je njegov obrok došao do mladih bračnih parova koji hranu daju deci, jer mališanima to nikada ne daje.

Mladić je šokirao kada je napisao da ne vidi šta je problem i njegovom jezivom potezu, jer ne škodi nikome?!

Da li ovaj monstrum zaista radi u restoranu i kom ili je samo želeo da privuče pažnju zasad nije poznato, ali jedno je sigurno - pristum društvenim mrežama ima mnogo bolesnih ljudi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading