DANAS VEOMA TOPLO! Evo kolike temperature nas očekuju - od utorka sledi PREOKRET

Autor:

Vesti

27.08.2023

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode

DANAS VEOMA TOPLO! Evo kolike temperature nas očekuju - od utorka sledi PREOKRET

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

U Srbiji će, prema prognozi RHMZ, danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, a samo ujutro na Pešterskoj visoravni moguća je kratkotrajna magla. Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 16 do 24 stepana, a najviša od 35 do 38 stepeni. U Beogradu sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 20 do 24 stepena, a najviša oko 37 stepeni.

U ponedeljak u Srbiji pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 35 do 37 stepeni, saopštio je RHMZ. Posle podne u planinskim predelima jugozapadne Srbije, a krajem dana na severozapadu zemlje uz lokalni razvoj oblačnosti pljuskovi sa grmljavinom. U utorak se očekuje značajna promena vremena uz naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima.

Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode, obilni pljuskovi sa količinom kiše više od 20 mm za kratak vremenski period, grad i olujni vetar. Zatim sledi promenljivo oblačno i svežije vreme, od srede do petka povremeno sa pljuskovima i grmljavinom. Za vikend suvo sa dužim sunčanim intervalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading