AKO IMAMO OVAKVE INSTRUKTORE, ŠTA DA OČEKUJEMO OD VOZAČA? Snimak bahate vožnje razbesneo građane: "Sreća pa je kamiondžija profi inače odoše svi"

Autor:

Vesti

17.08.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dlaku izbegnuta tragedija u Vrnjačkoj Banji kada je automobil sa oznakom auto-škole krenuo u preticanje, dok je iz suprotnog smera išao šleper.

AKO IMAMO OVAKVE INSTRUKTORE, ŠTA DA OČEKUJEMO OD VOZAČA? Snimak bahate vožnje razbesneo građane: "Sreća pa je kamiondžija profi inače odoše svi"

Foto: Instagram/printscreen

Snimak bahate vožnje zabeležen u Vrnjačkoj Banji, koji je osvanuo na Instagram stranici "192_rs" zgrozio je i razbesneo mnoge, pogotovo zbog toga što je glavni akter na snimku vozilo auto-škole!

- Vrnjačka Banja, auto škola čačanskih oznaka. Ako imamo ovakve instruktore, šta da očekujemo od novih vozača? - stoji u opisu objave na Instagram stranici.

Kako se može videti, automobil sa oznakom auto-škole krenuo je da pretiče drugi automobil, dok mu je iz suprotnog smera u susret nailazio šleper!

Ne mareći što svojim postupkom vozač u vozilu auto-škole bukvalno izaziva tragediju, on se punom brzinom zaletio ka kamionu. Pukom srećom, vozač šlepera je brzom reakcijom izbegao najgore i spasao minimum tri života!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U komentarima ispod snimka, ljudi su tražili da se vozač automobila auto-škole nađe i kazni, ali i pohvalili vozača kamiona zbog čije brze reakcije nije došlo do najgoreg scenarija.

"Vozaču kamiona da zahvali što mu je poštedeo život", "A ovaj što vozi beli auto umesto da prikoči on se kao sklanja, sreća pa je kamiondžija profi inače odoše svi", "Oduzeti licencu auto školi, a vozača u zatvor poslati na jedno pet godina zbog ugrožavanja života drugim učesnicima u saobraćaju", "Oduzeti licencu instruktoru", "Ovo je tako jezivo", "Ovo se zove više sreće nego pameti" bili su samo neki od komentara ispod ovog video snimka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kv

17.08.2023 15:30

Šta policija čeka?!