VOZI CRNI BMW I ŽICKA ZA BENZIN Još jedna žrtva prevaranta koji godinama operiše na benzinskim pumpama

Autor:

Vesti

16.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavlja se kao biznismen, vlasnik pečenjare, mesare, motela..., a zbog luksuza kojim se razmeće mnogi nasednu na njegovu priču

VOZI CRNI BMW I ŽICKA ZA BENZIN Još jedna žrtva prevaranta koji godinama operiše na benzinskim pumpama

Foto: Shutterstock

Gorivo, novac

Muškarac u luksuznom automobilu, uglavnom marke "BMW" ili "folksvagen pasat", ponovo vara građane na benzinskim pumpama na periferiji Beograda, tvrdeći da je zaboravio novčanik i tražeći pozajmicu od par hiljada dinara za gorivo!

Na Instagram stranici Serbia_live Beograd pojavila se objava u kojoj piše da je ovaj čovek ponovo prevario jednog vozača koji je naseo na njegovu priču.

- Ja bih da prijavim čoveka, ćelav pedesetak godina iz crnog "BMW" koji na pumpi na auto-putu u pravcu ka Surčinu vara ljude tražeći pare za benzin. Kaže da će sutra uplatiti na račun i vratiti. Nama je tražio, moj suprug se setio da je pročitao pre par dana obaveštenje o tome i nije mu dao, ali drugi čovek je naseo na priču i dao - navodi se u objavi i dodaje:

- Posle smo ga sreli na pumpi sa druge strane auto-puta. Očigledno je da se voza s jedne na drugu stranu i vara.

Na društvenim mrežama godima se ređaju upozorenja na čoveka koji na benzinskim pumpama na obodima Beograda zaustavlja vozače.

Predstavlja se kao biznismen, vlasnik pečenjare, mesare, motela..., a zbog luksuza kojim se razmeće mnogi nasednu na njegovu priču. Ljudima uzme uredno broj računa, obeća besplatan vikend u njegovom motelu, pa čak i jagnje, vozači poveruju da se našao u škripcu, ali svoj novac nikad više ne vide. 

Kako su pisali mediji, on je više puta prijavljivan policiji, ali s obzirom na to da se radi o manjim iznosima koje žrtve dobrovoljno daju jedini način da mu se stane na put je podnošenje privatne tužbe.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading