NESTALO DETE U POZNATOM GRČKOM LETOVALIŠTU, SRBIN BIO U CENTRU DRAME! ''Pretražili smo sve, nismo uspeli da ih nađemo''

Autor:

Vesti

14.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se u popodnevnim časovima u Leptokariji na plaži desila dramatična situacija u kojoj je igrom prilika učestvovao i jedan Srbin.

NESTALO DETE U POZNATOM GRČKOM LETOVALIŠTU, SRBIN BIO U CENTRU DRAME! ''Pretražili smo sve, nismo uspeli da ih nađemo''

Foto: Shutterstock

Iilični letnji dan jednog Srbina na odmoru prekinuo je uznemireni plač trogodišnjeg deteta koje se, kako je čovek naveo, izgubilo.

- Dragi moji, hteo sam da podelim sa vama jednu situaciju koja se hvala bogu završila dobro. U popodnevnim časovima u Leptokariji na plaži se izgubilo dete oko 3 godine. Došlo je do nas plakajući i tražili tatu. Jedna žena i ja smo pretražili sa njim ceo jedan deo plaža gde je dete pokazivalo ali nismo uspeli da pronadjemo roditelje. Najgore je bilo što je dete bilo jako uplašeno, nepoverljivo i što nismo uspeli da skontamo koji jezik priča. U nemogućnosti da pronađemo roditelje došli smo do Beach Bar Havana, ovim putem želim da im se zahvalim na brzini i brizi koju su pokazali. Pozvali smo policiju koja je veoma brzo došla. Posle nekog vremena dobili smo informaciju da je majka prijavila nestanak deteta, i ubrzo je došla po svoje dete. Ne želim da je osudjujem, može svakom da se desi, majka je u suzama tražila dete po plaži, dok je ono mučeno prešlo skoro 800m od mesta gde su bili na plaži. Savet, vodite računa, gledajte decu non stop, veoma brzo se zagube ako vas ne vide,posle se uplaše i bude još gore. Još jednom hvala bogu da se ovo završilo najbolje što je moglo, i da mališan brzo zaboravi ovu neprijatnost - napisao je svoju ispovest Marko u grupi Grčka info.

Kako je naveo, on je zajedno sa još jednom ženom i detetom koje se izgubilo pretražio ceo jedan deo plaže, međutim, uz sve napore, nisu uspeli da pronađu roditelje.

Ispod objave mnogi su osetili olakšanje što je dete stiglo do svoje majke, ali bilo je i onih koji su zamerali roditeljima što nisu bolje pazili dete jer je svašta moglo da se desi, pogotovu jer je dete veoma malo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading