BAGEROM POČISTILI LEŽALJKE I SUNCOBRANE SA PLAŽE! Srbi u neverici gledali šta rade Grci: "Zaključavali su ih lancima i katancima, to nije privatna svojina"

Autor:

Vesti

11.08.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peškiri i suncobrani uklanjani su i sa drugih plaža širom Grčke, ali ne bagerom

BAGEROM POČISTILI LEŽALJKE I SUNCOBRANE SA PLAŽE! Srbi u neverici gledali šta rade Grci: "Zaključavali su ih lancima i katancima, to nije privatna svojina"

Foto: Facebook/printscreen

Srpski turisti u Grčkoj juče su ostali zatečeni prizorom koji ih je dočekao na plaži. Kako je objavljeno na Fejsbuk grupi "Grčka info" u Nea Flogiti ležaljke i suncobrani su odneti bagerom!

Srbi navode da se incident dogodio juče, nakon što je nekom očigledno zasmetalo konstantno zauzimanje mesta na plažama.

-Juče su u Nea Flogiti bagerom odnete ležaljke i suncobrani sa plaže, zbog zauzimanja mesta. Zabranjeno je ostavljanje ležaljki i suncobrana i zauzimanje mesta, jer plaža nije privatna svojina - napisala je Aleksandra.

Još uvek nije poznato ko je angažovao bager, niti da li su Srbi bili upozoravani na ovaj scenario. Mnogima se ovaj postupak Grka nije dopao.

-Smatram da nije ok ostavljati stvari noću da bi se zauzelo mesto, ali isto tako odakle nekome pravo da na takav način skloni te iste stvari. Stavi tablu, upozori, da se ne ostavljaju stvari, ne znam. I onda ne možeš bagerom da sklanjaš, to je nečije vlasništvo - glasio je jedan komentar, dok su drugi u potpunosti podržali ovu ideju.

-Ležaljke i suncobrani koje su pokupili sa plaža su bile privatne i postavljene od strane pojedinaca na onom delu plaže na kojem je to dozvoljeno. Međutim, te ležaljke i suncobrani su bili ukopani i zaključani katancima ili lancima, kako bi ostali na istom mestu preko noći i tako iz dana u dan. Dakle neki su "prisvojili" deo javnog dela plaže, a to nije dozvoljeno. I dalje je potpuno u redu da se donose i koriste svoji suncobrani i ležaljke, ali po principu doneses i odneseš - naveo je Vladimir.

Peškiri i suncobrani uklanjani su i sa drugih plaža, ali ne bagerom. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading