VERENICI IZ LESKOVCA, PODSTANARI IZ PAKLA! Mrežama kruži apel: OVOM PARU ne izdajte stan - sve unište, ništa ne plate, još i prodaju stvari!

Autor:

Vesti

05.08.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne izdajte stanove osobama koji se predstavljaju da su verenici Aleksandra i Dragan, piše u objavi koja je pokrenula lavinu komentara

VERENICI IZ LESKOVCA, PODSTANARI IZ PAKLA! Mrežama kruži apel: OVOM PARU ne izdajte stan - sve unište, ništa ne plate, još i prodaju stvari!

Foto: Instagram.com/Marko Grujic

U jednoj grupi za izdavanje stanova u Nišu pojavilo se upozorenje jednog člana koji apeluje da ne treba izdavati stanove izvesnim verenicima Aleksandri i Draganu iz Leskovca koji navodno unište nekretninu, ali i prodaju stvari!

- Ne izdajte stanove osobama koji se predstavljaju da su verenici Aleksandra i Dragan, ne samo što unište stan nego i ne plate ništa. Skloni su i da vam prodaju stvari iz stana - piše u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

Neki članovi grupe zatražili su i dodatne podatke o izvesnim osobama, jer tvrde da su gore navedena samo imena koja ništa ne moraju da znače, prenosi Kurir.

Foto: Facebook/Printscreen

 

- Neće se oni više tako predstavljati. Lične karte tražiti čim uđu u smeštaj... Ako su vam sumnjivi istog dana novac tražite da vam daju - napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao:

- Pri izdavanju stana se potpisuje ugovor i uzima depozit.

Stanodavcima i ljudima koji su u potrazi za nekretninama savetuje se da obavezno potpišu ugovor u kome će biti istaknute sve stavke vezane za iznos kirije, datuma plaćanja, iznos depozita, upisanih podataka sa vremenskim rokom na koji se nekretnina izdaje. U najidealnijim uslovima ugovor bi valjalo overiti kod notara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading