"MOG STEVU SU OTELI ZELENAŠI! NA MORAVU GA ODVELI!" Potresena majka nestalog mladića kroz jecaje traži pomoć: Otišao je sa društvom na rođendan, onda su ga pokupili!

Autor:

Vesti

02.08.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevan je bio poznat kao uzoran sin i radio je kao bravar i varioc.

"MOG STEVU SU OTELI ZELENAŠI! NA MORAVU GA ODVELI!" Potresena majka nestalog mladića kroz jecaje traži pomoć: Otišao je sa društvom na rođendan, onda su ga pokupili!

Foto: Facebook

Više od tri meseca traje potraga za Stevanom Aleksićem (21) iz Ćuprije, koji je nestao nakon što je sa društvom bio na rođendanu i prema očevidcima, ušao u Veliku Moravu, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Majka Dušica Tošić odbija da veruje u zvaničnu verziju priče da se njen sin utopio u reci Moravi, tvrdeći da je on živ i da je verovatno žrtva kidnapovanja od strane zelenaša sa kojima su njihova porodica imala probleme u prošlosti. Dušica je iznela potresnu priču o nestanku svog sina i njenom uverenju da je on živ.

- Mnogo mi je teško i bolno. On je nestao 29. aprila. Bio je tada na rođendanu zajedno sa svojim društvom. Zadnji put smo se čuli preko mobilnog telefona, tog dana u 18:50 časova, rekao mi je: Mama, dolazim za pola sata kući. U 20:20 časova zvao me je mlađi sin iz Beograda. Njemu su prvo javili i rekli su mu da se Stevan ne nalazi na Moravi i da je nestao - priča potresno Dušica.

Ona tvrdi da zna koja osoba je bila prisutna te večeri kada je Stevan izveden iz lokala gde su slavili rođendan i odveden na reku Moravu. Prema njenim rečima, taj pojedinac "može jedini znati pravu istinu o tome šta se dogodilo sa njenim sinom".

Dušica sumnja da su zelenaši, sa kojima je njena porodica imala problema tokom 2007. i 2008. godine, odgovorni za nestanak Stevana. Ona veruje da je njen sin kidnapovan i da ga drže već tri meseca.

- Moj sin je živ sto posto. Jedno vreme je rečna policija tražila telo mog sina u Moravi. U međuvremenu su prestali da ga traže jer je nivo reke Morave dosta spao. Da se moj sin udavio i da je utopljen, njegovo telo bi do sada izašlo na površinu. Zbog toga sumnjam da su mog sina kidnapovali ljudi sa kojima smo imali probleme. Oni ga drže već tri meseca negde i ja čvrsto verujem da je moj sin živ - kaže Dušica.

Stevan je bio poznat kao uzoran sin i radio je kao bravar i varioc. Bio je veoma vezan za svoju majku i koristio je svaki slobodan trenutak da provodi vreme s njom. Dušica ga opisuje kao povučenu i mirnu osobu, nikada problematičnu.

Dušica sada apeluje na sve da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Stevanu, jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 061 60 57 532.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading