SPREMITE SE, OPET NAS ČEKAJU PAKLENE VRUĆINE: Upozorenje RHMZ: Na području Srbije visoke temperature 3. i 4. avgusta!

Autor:

Vesti

01.08.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak i petak će na području Srbije biti pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnim temperaturama od 34 do 38 stepena

SPREMITE SE, OPET NAS ČEKAJU PAKLENE VRUĆINE: Upozorenje RHMZ: Na području Srbije visoke temperature 3. i 4. avgusta!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je danas da se u Srbiji očekuju visoke temperature 3. i 4. avgusta sa temperaturama do 38 stepeni!

U četvrtak i petak će na području Srbije biti pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnim temperaturama od 34 do 38 stepena, navodi se u saopštenju. U Beogradu će tada takođe biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom oko 35 stepeni.

Kako je ranije saopšteno, danas posle podne na severu se očekuje postepeno naoblačenje, koje će kasno uveče i u toku noći u Vojvodini, kao i ponegde u zapadnim i centralnim krajevima Srbije, usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu.

Vetar će biti u kratkotrajnom pojačanju i skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 30 do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Printscreen

 

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno i malo svežije, ujutro i prepodne ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, posle podne razvedravanje.

U četvrtak i petak pretežno sunčano i osetno toplije sa maksimalnim temperaturama od 33 do 38 stepeni.

Za vikend zahlađenje za 10 do 15 stepeni, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom, a u subotu i lokalno obilnim padavinama.

Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i umereno toplo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading