GRMLJAVINSKA OLUJA STIGLA U SRBIJU: Evo koji delovi naše zemlje će biti prvi na udaru!

Autor:

Vesti

26.07.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednih sat vremena premešta će se prema zapadu i mogao bi da zahvati delove južne i centralne Šumadije, kao i šire područje Kragujevca.

GRMLJAVINSKA OLUJA STIGLA U SRBIJU: Evo koji delovi naše zemlje će biti prvi na udaru!

Foto: republika, shutterstock

U ovom času veoma snažna grmljavinska oluja premešta se preko delova zapadnih delova Srbije, a na udaru je Užice, ova oluja donosi jake i veoma obilne pljuskove, jake gromove, a moguć je i grad.

Ovaj grmljavinski sistem u narednih sat vremena premešta će se prema zapadu i mogao bi da zahvati delove južne i centralne Šumadije, kao i šire područje Kragujevca, dok će zapadni deo Srbije i šire podeučje Užica zahvatiti novi grmljavinski sistem sa pljuskovima iz Bosne.

Ovaj grmljavinski sisem posledica je premeštanja hladnog fronta, koji ovog podneva Srbiju deli na dva dela, na veoma topli južni i osetno hladniji severni deo, pa duž fronta ima uslova za stvaranja grmljavisnkih nepogoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading