USLUGA KOJU KORISTIMO SVAKOG DANA, A VEĆINA NAS NIJE NI ZNALA DA JE DOSTUPNA NA OVIM MESTIMA

Autor:

Vesti

11.07.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađite najbližu lokaciju, uplatite depozit i krenite u pohod na dobitke koji Vas čekaju na AdmiralBet.rs!

USLUGA KOJU KORISTIMO SVAKOG DANA, A VEĆINA NAS NIJE NI ZNALA DA JE DOSTUPNA NA OVIM MESTIMA

Foto: Admiral bet

Svakodnevno se susrećemo sa situacijama kada su nam neophodne usluge koje pruža prosečna menjačnica, ili neka druga platna institucija, a da nismo ni svesni toga, niti u kojoj meri ih koristimo.

Ko zna koliko se samo puta svima onima koji prate sport i vole da povremeno odigraju tiket dogodilo da se bliži početak nekog bitnog meča za koji tačno znaju šta treba odigrati, ali da nemaju dovoljno sredstava na svom nalogu.

Stvar se dodatno komplikuje ako je kraj meseca, pa ni stanje na kartici nije baš najsjajnije, što otežava transfer novca sa kartice na nalog, a veliki broj ljubitelja republika prognoze ni ne voli da povezuje svoju platnu karticu sa korisničkim nalogom. Srećom, rešenje za to je veoma jednostavno, a može se naći u bankama, menjačnicama, pa čak i na trafikama.

Usluga uplate depozita na online naloge za klađenje je sve popularnija među menjačnicama i drugim platnim institucijama, kao i među ljubiteljima sportskog klađenja. Jedna od glavnih prednosti je ta što se menjačnice nalaze na svakom koraku širom Srbije, pa je velikom broju igrača lakše da nađu najbližu menjačnicu nego kladionicu u kojoj bi mogli da dopune svoj korisnički nalog.

Sa tim u vidu, AdmiralBet je ostvario saradnju sa Alta Pay, Payspot i A Vaučer platnim institucijama, što je vidno olakšalo uplatu depozita svim svojim igrača. Na nekoliko stotina lokacija širom Srbije ljubitelji igara na sreću mogu besplatno da produže zabavu tako što će brzo i lako dopuniti svoje AdmiralBet koriničke naloge.

Republika

Foto: Admiral bet

 

Kao što je prethodno rečeno, ova usluga je potpuno besplatna, bez dodatne provizije, a deponovana sredstva se odmah prebacuju na nalog igrača. Uplaćeni novac je istog trenutka dostupan na nalogu igrača i momentalno može da bude korišćen za odigravanje tiketa ili za igranje omiljenih slot igara. Dodatne informacije o korišćenju ovih usluga se nalaze na ovom linku, gde je detaljno objašnjeno kako uplatiti depozit putem nekog od ova tri načina dopune.

Ono što je dobro je što je kladionica AdmiralBet spremila 30% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju kvalifikacioni mečevi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija uz promo kod EVROPA, dok ljubitelje tenisa očekuje dodatnih 30% freebeta na svaki uplaćeni tiket do kraja Vimbldona.

Ova usluga je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, što se može uraditi u svega nekoliko klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Po kompletiranoj registraciji sve igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita na nalog donosi dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Takođe svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta. Pored toga, ljubitelji igara za stolom mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača.

Ne prekidajte zabavu! Pronađite najbližu lokaciju, uplatite depozit i krenite u pohod na dobitke koji Vas čekaju na AdmiralBet.rs!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading